Torsdag: Hockeydags i Elitserien!

Elitserien 2010/2011
Omgång 46



Djurgårdens IF - Färjestads BK
Hovet 19.00


Det är otäckt jämnt i tabellen..
Det är skarpt läge. Varenda poäng, varedenda byte , varje match som återstår är av största betydelse. Inför kvällens svåra match mot serietrean Färjestad. Är man inte på tårna ikväll och förlorar samtidigt som lagen under vinner så är DIF ännu mera i ett prekärt läge. Vinsterna måste komma, poängen lika så men framförallt man måste börja spela bättre, mycket bättre. Det har varit under all kritik under de senaste matcherna. Visserligen så kom man tillbaka bra i Skellefteå senast men det blev ändå en bitter förlust. Revanchlusten måste vara oerhört stor i truppen samtidigt som man inte få blir för frustrerad för då kan det lätt låsa sig. Tillbaka till grunderna och spela enkelt så borde det bra spelet komma tillbaka.


Djurgården har två trepoängare på de tolv senaste matcherna och de är enligt statistiken sämst i Elitserien formmässigt. Det måste bli en vändning och det idag!

Läget i lagen: Tyvärr för DIF:s del så saknas ju energiknippet och pådrivaren Jimmie Ölvestad, han saknas i DIF:s spel. Det är ofta Jimmie som visar vägen för laget eller försöker väcka sitt lag när det går som trögast. Jimpa är tillbaka tidigast om det blir fortsatt spel efter serien. Målvaktsfrågan löser sig under förmiddagsvärmningen. För gästande topplaget Färjestad så saknade man Mikael Johansson, Oscar Klefbom, Sanny Lindström och Jonas Junland mot Luleå senast.

Övriga matcher
Skellefteå-AIK
Modo-Timrå
Linköping-Södertälje
Frölunda-Brynäs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0