Elitserien: Sista derbyt mot Råttorna

Elitserien 2010/2011
Omgång 45



AIK - Djurgården
Ericsson Globen 19.00






Kan DIF störa AIKs jubileum?

AIK fyller år idag så vad vore inte bättre än att Djurgården förstör festen, inte helt fel om ni frågar mig. Det är oerhört viktiga poäng på spel för båda lagen. Det återstår sju matcher att spela av årets elitserie och nu har man inte råd med minsta misstag. Djurgården ligger sjua på 67 pinnar, AIK är elva, sju poäng eftet på en kvalserieplats men kan vid en seger ikväll gå upp på slutspelsplats. För DIF innebär en seger lite mer arbetsro för tillfället. Det är alltid svårt att tippa så här efter ett uppehåll men dessa lagen är så pass jämna just i derbyn så det kan gå hur som helst. Det står 2-2 i matcher lagen emellan så vilket lag som är bäst i stan avgörs ikväll. Jag hoppas DIF är taggade och med från första nedsläpp.

Läget i lagen: AIK mönstrar Senast det begav sig för AIK saknade laget Daniel Bång, Kent McDonell, Christopher Heino-Lindberg och Josh MacNevin.
Djurgården: Skador bekymrar DIF inför derbyt. Idag får man klara sig utan Marcus Kruger, Jimmie Ölvestad och Nils Ekman. Stefan Lassen och Marcus Nilson är osäkra.

Övrig match:
SERIEFINAL
Skellefteå-HV71

HV71 leder med tre poäng i fighten om vilket lag som vinner serien och en peng till föreningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0