Ny viktig match för båda lagen, pressen ökar

Elitserien 2010/2011
Omgång 55



Djurgårdens IF - Frölunda Indians HC
Hovet 19.00

Matchen visas 18.45 på

Pressen ökar! - Poängen livsviktiga!
Det går inte att ta miste om hur pass viktig kvällens match är för båda lagen. DIF tar emot Frölunda på hemmais, det är tätt mellan matcherna i avslutningen av serien. Matchen på Hovet är enda matchen idag, övriga matcher i omgång 50 spelas imorgon då det är full omgång. Ovanligt för en tisdag men nu i slutet så verkar det spelas fulla omgångar. Bättre det än det här hoppandet och happandet med matcher på olika dagar. Lagen ska spela samtidigt punkt. Dessutom tycker jag man borde lottat eller gjort ordningen annorlunda så AIK och DIF alltid spelar hemma varannan match. Det kanske hockeyligan ordnar till nästa säsong om inte AIK trillar ur vill säga. Åter till kvällens match så är det oerhört viktiga poäng. Lite av den ödesmatch för Frölunda, känns som att de matcher som är kvar är öde för Frölunda som hängt riktigt löst men som vaknade till ordentligt senast och körde över serieledande Skellefteå. DIF vann ju i Övik på lördagkvällen och bärgade viktiga poäng i en match där defensiven funkade nästintill prickfritt. Jag tror kvällens match kommer se ut ungefär likadant men att DIF kommer gå in och ta tag i matchen från början och Frölunda kommer vara på sin vakt och vänta ut DIFs misstag.
DIF måste återigen vara på tårna när pucken släpps för man kommer ju till kvällens match med tre raka segrar i bagaget. Men det ska nämnas att Frölunda har övertaget på Djurgården i inbördes möten denna säsongen, DIF har bara tagit en seger mot göteborgarna.

Det står oerhört tunga poäng på spel på Hovet ikväll.

Läget i lagen:
Djurgården:
Det ser oförändrat ut i DIF-lägret inför kvällen. Daniel Widing är spelklar men Mika Hannula är sjuk och utgår. Jimmie Ölvestad och Nils Ekman finns som vanligt inte med. Mark Owuya vaktar kassen.
Frölunda:
Tunga skador på: Mika Pyörölä, Riku Hahl, Dragan Umicevic och Pavel Skrbek. Johan Holmqvist vaktar kassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0