..........VS.........

Rydaholms SK - HK LinTek Make Believes 5-3
1-0, 3-1, 1-2
Skott: 11-7, 15-8,
Mål:RSK: Nicklas Johansson, Jim Sköld, Erik Hallenståhl, Daniel Herrlin, Viktor Johansson.
Utvisningar:RSK: 6x2min
Utvisningar:LinTek: 7x2min
Publik: 114 personer

Viktig RSK-vinst!
Matchen börjar lite haltande, varken Rydaholm eller Make Believes spelar bra, men RSK är lite bättre och man leder skotten med 6-0 efter åtta minuter trots två boxplay. Böljande spel genom perioden igenom. Niclas Johansson sätter första pucken efter 16.35 rättvist.

I andra börjar Make Believes lite bättre och man lyckas få in 1-1 pucken efter ett par minuter. Efter detta tar Rydaholm åter över matchen mer och mer. Erik Hallenstål sätter viktiga 2-1 efter åtta minuter. Man lyckas sedan i powerplay sätta 3-1 och bara halvminuten senare gör man dessutom 4-1. Rydaholm ser piggare ut än Make Believes och man vinner rättvist perioden.

I Tredje perioden slappnar man av lite och tillåter tyvärr Make Believes att komma tillbaka in i matchen. De får två ganska enkla mål inom loppet av fyra minuter. Men de sista fem minuterna är Make Believes lite bättre och trycker på för en kvittering och 4-4 är inte långt borta. RSK lyckas ändå hålla undan och ifrån och lyckas dessutom få in ett riktigt turligt mål med halvminuten kvar av matchen. Rydaholm vinner matchen rättvist men man kunde gjort det enklare och stängt matchen mycket tidigare. Man kunde nog satt ett par mål till egentligen. Tycker att man stundtals faller ner i Make Believes sega tempo.