Äntligen kom första segern för RSK!

Säsongen 2011/2012
Div.3 C - Fortsättningsserien

Omgång 3


. . . . . VS . . . . .


Rydaholms SK - HKL Make Believes 7-2
2-0, 2-2, 3-0
Mål:RSK: Magnus Göransson 3, Daniel Jonasson 2, Björn Jonasson & Jim Sköld.
Skott: 38-19 (14-5, 11-8, 13-6)

ÄNTLIGEN SEGER FÖR RSK!
Det var ett riktigt glädjande telefonsamtal jag fick från lillebrorsan i bussen hem från Göteborg." - Vi vann!" sa han med lättnad i rösten. Jag förstår honom, segern kom efter tolv raka förluster så en viss lättnad måste ha infunnit sig i laget. RSK har det tufft förutsättningsvist i år då man är en tunn trupp med många unga hungriga men oerfarna spelare. Jag har skrivit det tidigare men skriver det igen, RSKs grupp växer ihop mer och mer och blir allt starkare. Segerchanserna har funnits i några matcher men det har inte velat knyta ihop sig hela vägen ut.
Segern betyder oerhört mycket det är jag övertygad om. Nu vet spelarna att man kan vinna om man jobbar hårt i 60 minuter. Även om dagens motstånd inte kanske var det bästa, studentlaget kom med tolv gubbar vilket kanske säger en del. Men i vilket fall viktigt för tränare Mattias och hans adepter. Mattias gjorde åter en insats för laget på isen nu när man drabbats av några skador på sistone. Dessutom viktigt att de rutinerade rävarna Göransson och Jonasson börjat hitta nätet igen.

Så återigen grattis gubbar till segern, nu suger ni på det här ett par dagar sen är det bara att ladda om inför torsdagens derby i Lakerdome mot IF Linné.

Övriga matcher
Lenhovda-Mjölby 8-4
Wettern-Linné 2-6
Löfstad-Virserum 9-3

Div.2B
Åseda-Alvesta 0-5 -
BRA JOBBAT ASK!

Tyringe-Värnamo
5-4 efter straffar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0