Skillnad på "proffs" och Proffs tycker jag

Tre Kronor har "åtta NHL-proffs" klara:
Backarna Nicklas Grossman, Carl Gunnarsson.
Forwards: Mikael Backlund, Patrik Berglund, Loui Eriksson, Magnus Pääjärvi, Mattias Tedenby och Tom Wandell

- Kanada siktar mot ett nytt VM-guld. Idag blev det klart att man får med tre stora riktiga stjärnor till VM:
Rick Nash, Jason Spezza och John Tavares. Dom tre väger ju upp dubbelt mycket mer än de åtta som Tre Kronor har klara känns det som.

...vs..
Rick Nash vs Tom Wandell t.ex?

Det är skillnad, det är en rejäl skillnad på spelare tycker jag. Om man ser det på mitt sätt så är det tre riktiga NHL-stjärnor mot åtta mediokra NHL-spelare. Så är det men sen kan man se det på ett annat sätt. Att Tre Kronor och Pär Mårts tar ut ett hungrigt suget men yngre lag för att de passar in just nu. Kanada däremot litar på sina gamla stjärnor, Tavares är ju inte gammal än men både Nash och Spezza har ju vart med ett tag. Vi får verkligen hoppas Mårts vet vad han gör och har en riktigt bra plan. Kanada och Ryssland lär ju komma med storstjärnor i vanlig ordning. Tre Kronor lär väl inte ha nåt tryck på sig så, kanske härifrån oss i Sverige men vi får ta en match i taget så får vi se vad det räcker till. Eller hur är det nu man säger på typiskt svenskt vis?

Kommentarer
Postat av: Viktor

Kan hålla med, än värre är det med "proffs" i elitserien och allsvenskan där slängs det ut hur som helst så fort du spelat en match på elitnivå. Fast, Loui Ericsson, medioker spelare ? En av dallas bäst betalda spelare och topp 20 i Poängligan under säsongen, då tycker jag man kan kallas proffs. Tavares o andra sidan är rookie med två spelade säsonger och bör inte kallas proffs även om han gick som etta och spelat förbaskat bra. Det är vad jag tycker.



2011-04-13 @ 16:40:57
Postat av: Nakne Kocken

Kanada kan ju inte spela som ett lag. Halva vårat lag har ju spelat JVM. Per Mårts kan det här med lagbygge och med hans spelfilosofi kan vi nog blir andra handsfavorite.



Bra blogg du hade må ja säga ;)

2011-04-13 @ 16:57:52
URL: http://liteservicenaken.blogspot.com
Postat av: LANJA - www.lanjas.blogg.se

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lanja - på den hemsidan får mer läsare på diren!



http://Lanjas.blogg.se Bloggade föresten om din blogg :)



2011-04-13 @ 17:10:17
URL: http://lanjas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0