Kortis: Hockey-VM 2011 känns ju...svalt..

Förturnering inför Hockey-VM 2011

Czech Hockey Games



Tre Kronor - Finland 0-2

Satt i eftermiddags efter god påskmat och allt annat gott och såg Tre Kronors första match i Czech Hockey Games mot Finland. Finnarna vann efter Viktor Fasth enda tavla i matchen men det var inte där Kronorna förlorade sin match. Spelet, laget och helheten av Tre Kronor var verkligen ett sömnpiller.

...återigen men Tre Kronor saknar verkligen en pådrivare och en riktig toppledja med ett par ordentliga stjärnor för tillfället. Jag har ju bloggat om det här tidigare men förväntningar på Tre Kronor inför årets VM är inte skyhöga från min sida. Det får visa sig ju längre turneringen går och om det kan spetsas till med någon extra utslagen NHL-spelare. Årets Tre Kronor bör ju ta match för match i gruppspelet så får vi se vad det räcker till...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  



#68. Jaromir Jagr

.....eller inte helt svalt kanske, för hockey-VM får en stor profil att skåda då den blott 39 år gamle som ifrågasatts mycket fram och tillbaka de sista åren: #68. Jaromir Jagr spelar VM med sitt Tjeckien och han gjorde ett mål och tre assist mot Ryssland som gav seger 6-3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0