LULEÅ imponerar & AIK knep sin första poäng

Modo - Luleå 1-4
Två lag med två raka segrar och det var upplagt för en bra match. Luleå är inte topptippade om man ska gå efter experterna men just nu överraskar Luleås björnar minst sagt. Istället för en jämn match så ryckte Luleå ifrån till 0-3 en bit in i andra perioden och det var nog inte vad hemmapubliken hade väntat sig. Modo försökte men Luleå kunde hålla bra koll på hemmalaget som inte orkade med en vändning. Säker seger för gästerna från Norrbotten.

Frölunda - AIK 0-1 efter sudden death
En enkel etta på förhand om man ska vara ärlig men AIK hade lärt sig läxan efter utskåpningen hemma mot LHC senast. Idag spelade man tätare och lite mer försiktigt när Frölunda långa stunder tryckte på som värst. Victor Fasth fick slita hårt i AIK-kassen. AIK hade ett bra läge i fem mot tre i andra perioden men utan att få till det. Mållöst inför sista perioden. Matchen förblev mållös trots att slutminuterna blev riktigt spännande. AIK hade ett jätteläge genom Oscar Ahlström men strax efter sköt Frölunda i stolpen. Matchen gick till sudden death där Frölunda startade bäst, men helt oförtjänt så är det AIK som tar bonuspoängen genom Johan Andersson 2.57 in. AIK vinner genom sin gnethockey eller tråkhockey.

Jag tycker AIK ser väldigt tunnt ut, dessutom ser det ut som man saknar ett eget spel med tydliga linjer, man försvara sig bara så gott det går och ska det fortsätta så här så blir det inte roligt för spelarna själva eller för supportrarna. AIK möter bottentippade Södertälje hemma på Hovet i en match som jag redan klassar som kvalserielagsmöte.

Frölunda gör en hyfsad match men sätter inte målchanserna, de är bättre än vad siffrorna visade idag helt klart. Den här matchen är bara att glömma och man kan passa på att skämmas lite ikväll för nu duggar matcherna tätt. Frölunda får verkligen bekänna färg på torsdag då man möter Färjestad på bortais. Då måste man verkligen upp ett par snäpp om man ska ha chans att välta vargarna i deras egen kula.


Linköping-Timrå 5-2
Att LHC tog tre enkla mot Timrå förvånar mig inte. LHC tillhör topplagen i Elitserien och är sylvassa i sin chokladkartong. LHC förde matchen men Timrå kom tillbaka. Men efter 4-1 så var matchen över och det slutade 5-2

Kommentarer
Postat av: Malin

Första gången jag läser din blogg och du har verkligen lyckats få ett icke hockey fan att ändå tycka att det är intressant ! Du skriver om matcher men lägger ändå ner tid på att skriva om avstängningarna genom åren .. Du har iallafall fall fått en till unikbesökare :)

2010-09-22 @ 02:00:05
Postat av: Webmaster

Tack Malin! Verkligen kul att höra, min fråga är bara vem Malin du är :) ??

2010-09-22 @ 11:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0