Tredje raka torsken för RSK!

Nyss hemkommen från en riktigt trevlig stockholmsweekend. Satte mig direkt och kollade lite resultat. Det första kom här. Inget roligt ikväll heller när vi pratar RSK i hockeytrean som inte har någon bra inledning på säsongen. Måtte det vända redan på torsdag!

--------------------------------------------
Divison 3F - Region Syd 2010/11
Omgång 3

VS     

Kalmar Hockey - Rydaholms SK 8-0

Det blev tredje raka torsken och andra matchen i rad utan mål framåt för RSK i bortmatchen mot Kalmar. Det är väl inte mycket att säga om, förlust mot ett av de två seriefavorterna. Säsongen har inletts resultatmässigt illa trots stundtals bra spel i matcherna hemma mot Ljungby och Lenhovda. Vi får hoppas att spelet börjar fungera och att det lossnar. RSK behöver en seger och det illa kvickt. Det är bara att glömma kvällens match och träna hårt i veckan och gå ut och ge Virserum på nöten hemma på torsdag. Kom igen nu boys det här duger inte!

Johan Melin skrev gladeligen på Facebook att hans mannar i Ljungby HK besegrat Lenhovda på bortais, 3-6. Så grattis Johan! Som jag tror så blir det, Ljungby HK kommer enkelt ta sig vidare från denna höstserie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0