Svängig omgång på många håll ikväll:

Elitserien 2010/2011
Omgång 10



Södertälje - HV71 2-4
Svängigt 2 - javisst är det tjatigt men här var det HV som ledde, tappade men kom igen och kunde hålla i det till den feta damen sjöng. Nu fick Stefan Liv rätt: Andreas Anderssons tur var det och tre poäng blev det. Frågan är vem som står i nästa fight, Daniel Larsson har en sträckning i en höftböjare och ska testa på is imorgon.




Luleå - Brynäs 7-4

Kvällens mest svängiga match tror jag ändå bestämt. 0-2 blev 2-3 blev 4-3 blev 5-4 och till slut 7-4 Svängigt är temat även här. Luleå och Brynäs bjöd publiken på full valuta för pengarna och dessutom så är norrbottningarna serieledare fortfarande och det är väl en av de största skrällarna hittills.





Frölunda - Skellefteå 2-4
Svängig historia 3 - Efter en sanslös totaldominans: 1-0 i mål, 12-0 i skott så vände det tillbaka, SAIK kunde komma in i matchen allt mer och kvitterade även Frölundas 2-1. SAIK tog ledningen i andra perioden där man vann skotten och tog över matchen. 2-3 stod sig till slutet, ut med Johan Holmqvist och satsa sex mot fem men Frölunda skapar inte de heta chanserna. Publiken buar av förståliga skäl, SAIK avgör matchen i tom kasse. Tung tung förlust för Frölunda som nu kommer spela som desperata tokar på Hovet på lördagen. DIF kommer få det svettigt värre. Det kommer bli en ruggig match tror jag.




AIK - Modo 4-3

Tätt och svängigt var det även på Hovet. AIK med kniven på strupen gav sig inte och hade åter läget att ta ledningen och gå för seger. Johannes Salmonsson bränner opassande en straff och så går Modo upp och gör 2-3 istället. Nytt tungt nederlag på väg för AIK ikväll med månne? Nej AIK krigar och krigar och kvitterar genom nyförvärvet Pavlikovsky. Målet och kvitteringen gav AIK ny energi och då kliver han fram igen: Johan Andersson som slänger in 4-3 med 1.18 kvar. Modo tvingas då plocka Dahlberg men AIK håller undan och tar tre oerhört viktiga poäng. Modo sackar ihop trots sin ledning, märkligt. Challe står i TV sen och tycker att det var rättvist.

Var det så?
Modoröv du får gärna svara här..




Timrå - Färjestad 2-3 efter sudden death
FBK tog extrapoängen i sudden genom Sanny Lindström. Släkten är värst.



Kommentarer
Postat av: MoDo

kan tyvär inte komentera något såg ej matchen :/ men jag har hört från säkra källor att det var riktigt lojt över hela banan så det kan säkert ha vart rättvist...



BTW.... foppa spelar snart igen ;)

2010-10-14 @ 22:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0