Kvällens två matcher i Elitserien:

Elitserien 2010/2011
Omgång 13


AIK-HV71
Hovet 19.00

Det blir att se denna matchen ikväll!


HV71 gästar Hovet igen men denna gång mot AIK. Det skulle vara ett möte mellan ett topplag och ett lag från nedre regionen normalt sett men nu är det så att det skiljer endast en poäng lagen emellan. HV71 är 9:a, AIK 10:a. AIK:s placering är ingen överraskning men att de regerande mästarna ligger i botten är nog en riktig skräll. HV71 har inte alls kommit upp i den standard man ska göra med det laget man har i år. Kvällens möte kommer nog bli ganska hett. För HV71 gäller inget annat än seger, det finns inget annat! AIK vann senast och kanske har fått lite mer luft under vingarna till kvällens match men att möta HV är tufft.

Läget i lagen
: AIK kommer till spel utan Daniel Bång, Jonas Liwing, Tobias Ericsson och Johan Andersson. Tunga avbräck för Gnaget som bortabesegrade Timrå senast. För gästerna från Jönköping, svenska mästarna HV71 så är det samma lag som senast. Man saknar tre gubbar ikväll: Mikko Luoma, Daniel Larsson och Johan Björk. Andreas Andersson vaktar kassen för HV71.


Timrå-Linköping

Eon Arena 19.00

Två förlorande lag möts. Båda lagen kommer från förluster senast. Timrå hemma mot AIK och Linköping borta mot Brynäs. LHC är ett av seriens bästa lag så här långt och har ett riktigt bra lag. Timrå har varit överraskande bra tycker jag. Timrås förlust senast mot AIK var förvånande. TIK brukar vara starka hemma. LHC är stabila borta som hemma och kan likväl ta tre poäng i Eon Arena idag.

Läget i lagen: Timrå mönstrar samma manskap som senast mot AIK. Fredrik Hynning och Pär Styf saknas och det är även osäkert om Elias Granath spelar. I Linköping saknas Andreas Pihl och Robin Persson, skadade. Dessutom saknas Christian Engstrand och Dennis Bozic sedan tidigare. De tre artistspelarna från Tjeckien Josef Melichar, Jaroslav Hlinka och Jan Hlavac ansluter nu i dagarna men spelar tidigast på torsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0