Angående gårdagens matcher

Gårdagens omgång

HV71-Timrå 0-3
Hur står det till med HV71 egentligen, lika bra lag på pappret som förra året så det ska inte vara några problem att ta seriesegern i år igen, eller? Fredrik Bremberg nerpetad i tredje. Det är fel och HV slösar bara massa pengar på honom om de inte använder honom rätt. Det har inte börjat bra för Linkan och mindre speltid gynnar honom INTE. Hoppas Jan Karlsson inser det innan det är för sent. HV:s lagmaskin har inte vaknat än, eller kör i alla fall inte på full effekt. MAssor och åter massor av skott men näst sämst effektivt sett i serien: 13 mål på 195 skott men om inte det vore nog så är HV seriens just nu sämsta lag i boxplay efter att släppt två mot Timrå igår.

Snacket efter matchen handlade om sötingen som Jesper Fasth och ingen annan får av en Timråspelare. Hockey är hårt ibland.

Färjestad-Modo 2-1
FBK revanschsugna sen de blev nollade mot LHC. Gårdagens match gav lugnande besked, det var nte mycket att säga. FBK tillbaka i vinnarsitsen igen efter en helt rättvis seger mot Modo dock med uddamålet

Skellefteå-Brynäs 6-3

SAIK slår Brynäs som inte får det att stämma. Hemmalaget ryckte till en säker seger. BIF har en del att jobba med.

Frölunda-Södertälje 1-2 efter förlängning
Frågetecken kring Frölundas spel på hemmais. En pinne mot SSK hemma är skralt, göteborgspubliken kräver mycket av sina indianer och förväntningarna är höga på laget. Men då ska man komma ihåg att SSK tog andra raka segern. Seger i Gävle senast och nu två pinnar i Göteborg. Starkt SSK!

Linköping-Luleå 2-1
Två av seriens bästa lag möttes i "Chokladkartongen" och LHC satte stopp för Luleås fina svit. Seger med 2-1 i en tät och tuff match. Linköping var inte topptippade i år utan de kan i lite mer lugn och ro jobba ostörda. Som det ser ut nu så tror jag de kommer hålla sig på topp-två i serien, men då ska man veta att tjeckerna Hlinka och Hlavac ännu inte har anslutit till laget. Luleå föll trots riktigt bra spel, och Anders Burströms crosschecking på Andreas Jämtin var också ett av många hjärnsläpp som vi sett hittills i Elitserien.

Tabellen

Kommentarer
Postat av: Viktor

När får Falk en söting av timråspelare? Fasth får däremot en ful armbåge i ansiktet av Halonen som i sin tur hamnar i tjafs med Falk.

2010-10-03 @ 16:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0