Två matcher för Ekman - inte mer!



Nils Ekman bör stängas av två matcher
- Inte mer!



Nisse lämnar Tablettasken..

Nisse Ekmans yxhugg
mot Brynäs Jacob Silfverberg var inte snyggt. Det är helt oacceptabelt självkart, att göra så. Man har totalt ansvar för sin egen klubba i alla lägen oavsett vad som händer, och dunka ner någon likt det Nisse gjorde ska resultera i avstängning, självklart. MEN han gör det i frustration. Ni som sett händelsen ser att hans klubba fastnar i Brynäsbåset och det visar sig att det är Brynäs andramålvakt som håller i den och när han väl släpper den så är Nisse förbannad och svingar klubban på närmste gubbe i ren ilska. Jag har väldigt svårt för att se att Nisse verkligen ville yxa ner en motspelare hur förbannad han än var när det hände.

Vi får se vad Disciplinnämnden säger, de har ju dock haft en ojämn bedömning på allt som hänt i år.

OBS! OBS! OBS!
Alla ni Nisse Ekman-hatare gör sig icke besvär att kommentera

--------------------------------------------------------

PS. Leif Boork har uttalat sig som den "expert" han är. Det borde hamna på Floskeltoppen! stäng av honom i 360 dagar vetja.

Kommentarer
Postat av: ColinZeal

"PS. Leif Boork har uttalat sig som den "expert" han är. Det borde hamna på Floskeltoppen! stäng av honom i 360 dagar vetja."



HAHAHAHA!!! <3

2010-11-27 @ 21:12:58
URL: http://www.colinzeal.se
Postat av: Nils

Vore ju bara en fördel för DIF om Ekman vart avstängd resten av säsongen, så slipper de en överbetald diva som inte gör någon nytta.

Jämför man med Beech krock med zebran som gav 6 matcher så borde detta ge betydligt mera. Men men det är ju lotterinämnden som ska tala!

2010-11-28 @ 10:10:46
Postat av: SImon

Påminner ganska mycket om Pihls halshuggnings försök, tycker nog faktiskt att det är uppemot en 7-8 matcher här med. De är verkligen inte snyggt gjort. Men med lotterinämnden vet man ju inte.

2010-11-28 @ 17:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0