Tisdagens matcher: AIK tog SJÄTTE raka segern!

Elitserien 2010/2011
Omgång 23 och 26




AIK hetaste laget i Elitserien just nu!

AIK-Södertälje 5-2

AIK:s första seger mot SSK för säsongen

Efter AIK:s femte mål i SSK-kassen så började Black Army sjunga: Drömmar av guld-ramsan länge och väl men det ska mycket mer än att allt ska stämma för Gnaget i sånt fall. Men som sagt: Drömmar ska man ju ha...
Åter till matchen så var det bara ett lag på banan och efter att AIK tagit ledningen så kändes det nästan avgjort. SSK kom inte alls upp och gavs heller inte någon större chans. AIK satte viktiga mål och efter 3-0 var det klart. AIK tar ännu en stabil seger och kliver i och med segern upp på fjärde plats!



....men Frölunda såg däremot märkligt trött ut mot SAIK

Frölunda-Skellefteå 0-3



Hur länge får Lill-Kenta vara kvar som tränare för Frölunda?

Det är rubriken efter kvällens match i Göteborg mellan Frölunda och Skellefteå. För det blev ännu en förlust i årets elitserie. Skellefteå tog hem tre poäng till norr efter 0-2 i Scandinavium ikväll. SAIK var det bättre laget och startade matchen med mål på första skottet. Inte helt rättvist då men efter det sen var det vitsvartgula SAIK som styrde händelserna på isen. Frölunda försöker spela sitt spel men det funkar liksom inte. Det  ser konstigt ut många stunder nästan lite uddlöst och jag kan känna igen det från DIF:s oflyt. Man försöker men det ser uddlöst ut många gånger fast man vill så mycket. Det påminner lite om hur det ser ut för DIF med ibland, man vill så mycket men får inte ut hälften av vad man vill liksom. Frölunda sköt ändå 31 skott mot SAIK-målvakten Joacim Ericsson. Jag misstänker att det sitter för mycket i huvudet och man funderar för mycket istället för att bara göra det, gå på instinkt många gånger. Det är lite typiskt när marginalerna är så här små i detta utsatta läget så, kommer man i underläge så börjar man ofrivilligt börja fundera i fel banor eller liknande. Frölunda kan ändå bara gnugga på och tro att det kommer en vändning för det gör det. Frågan är bara när. SAIK vinner komfortabelt på bortaisen och befäster sin toppplacering i Elitserien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0