Skyll inte på mig men nåt måste göras!



(Arkivbild från Gavlerinken)

-Härmed vill jag bara understryka starkt och klart att jag tar avstånd till det som hände i Gävle!
-

Återigen har en liten klick "Djurgårdssupportrar" gjort bort sig bigtime. Idag fick ju matchen i Gävle avbrytas då nåt rikspucko tänt en bengal och slängt iväg samt smällt knallskott på läktaren. Återigen så blir det svarta rubriker där Djurgårdsfansen gör bort sig igen. Dessvärre brukar då sånt här drabba ALLA oss andra som bara älskar sporten och laget och inte alls vill ha med såna idioter att göra. Om man börjar snacka om sånt här med folk så blir man genast inblandad som en av dem. Bara för att en liten klick som inte är där för varken laget eller sporten. Det är ofta personer som säler identitet eller vad det nu kan vara. T ex personer med dålig självkänsla som söker bekräftelse och kan få det i en sån här "grupp". Det är att konstatera att det är alltid lika trist när det händer för det drabbar så många oskyldiga sportälskande personer till laget och föreningen som får skit för sånt här. Men skyll inte på mig!



Nåt måste göras!!!

Frågan är bara vad man ska göra åt såna här problem som bara fortsätter och fortsätter. Det värsta är att det kommer alltid att hända såna här saker, år ut och år in, säsong efter säsong. Det verkar inte hjälpa med avstängningar eller när man bojkottar bortaklacken, kolla bara när HV71 låste ute DIF:s bortafans. Det gick ner på barnkalasnivå när HV vägrade skicka sina fans till Hovet i premiären. Så ska det inte vara utan det måste få finnas bortafans på sitt lags bortamatcher. Inget snack om saken men då måste ju såna här trista grejer stävjas. REJÄLT. Det är så vansinnigt tråkigt när man måste blåsa av en match för att supportrarna inte kan uppföra sig.

Nåt måste göras och det väldigt fort.

Idéer någon?

Kommentarer
Postat av: Lasse

Det är klart att supportergruppen vet vilka det är som skapar oro inom järnkaminerna eller vad det nu heter. Varför inte peka ut den/dom och visa att det inte är ok ? precis som de bör göra med Nisse.



Både supporteravdelningen och organisationen får ta sig en funderare.

2010-11-27 @ 23:24:45
Postat av: Viktor

Folk vågar inte stå upp och peka ut de som gör fel däri ligger problemet, folk står bara håller käften.



Dags för folk o skaffa lite stake. Eller så sätter man upp ett ex antal kameror som håller koll på klacken, skicka upp en piketstyrka o plocka ut idioterna och stäng ute dem på livstid. Sen är de ingen som jävlas mer, det är ju för mycket daltande med "supportrarna".

2010-11-28 @ 00:31:19
Postat av: Simon

Jo. Möjligt att HV fansen betedde sig barnsligt, men det grundade ju sig i att DIF vägrade släppa in oss i sista finalmatchen för att deras fans inte skött sig.. Samt att de inte tillätt HVs busschaufför att komma in på arenan, han fick sitta i bussen i fem timmar.



DIF har ett problem med sina fans, det är nästan alltid bråk kring dem, är det något annat lags supportrar som stökar är det nästan alltid med DIF fansen.



Vad man sen ska göra åt de, gör allt som england har gjort, inte en jäkel håller på med fotbollshuligansim här längre, det går helt enkelt inte. Copy Paste rakt av.

2010-11-28 @ 17:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0