Rydaholms SK - Virserums SGF 3-5
1-1, 2-3, 0-1
Skott: 35-22 (10-8, 14-10, 11-4)

Förlust i jumbomötet, RSK fortfarande utan seger
Rydaholms SK:s krigare kommer ut i helrött för kvällen i sitt nya matchställ med klassika RSK-loggan på bröstet och möter ett ganska slött Virserum. Ändå är det VSGF som får in första målet under första halvan av perioden, RSK vaknar till och spelar efter detta upp sig och gör en bra sista halva och får till en viktig kvittering genom
nr 55 Daniel Hagström. 1-1 i paus.

I andra börjar gästerna bättre trots att RSK har mer tillfällen att sätta 2-1, men det är gästerna som tar ledningen.
RSK fortsätter kämpa och kvitterar till 2-2 genom nr 94 Viktor Johansson men glädjen blir kortvarig då Virserum är ofina nog att åter ta ledningen 2-3 bara sekunder efter RSK:s kvittering. Matchen svänger fram och tillbaka och RSK vägrar ge sig. Samme Viktor Johansson sätter 3-3, allt detta under 59 sekunder! Det är ändå inte nog, detta är inte RSK:s afton, för VSGF hinner ändå få in ett PP-mål innan perioden är slut, ställningen 3-4 i en jämn tillställning.

Tredje börjar ganska avaktande och det är RSK som trycker på för en kvittering, men det vill sig inte bättre än att det är gästerna som avgör matchen genom sitt 3-5 mål trots att Rydaholm har det mesta av spelet och många målchanser samt att man dessutom missar en straff med cirka 5min kvar. Det vill sig inte för RSK ikväll heller.

Sammanfattningvis så är nog receptet mer skott PÅ mål och mer folk/trafik framför motståndarmålet så borde man kunna få igång sitt egna målskytte som jag ser det. 4 mål på 4 matcher duger inte. Det är för dåligt! Rydaholm är inte så dåliga, problemet är bara att man inte gör målen helt enkelt.

Bryt ihop och kom igen boys. Det finns inget annat!