Niklas Wikegård kunde inte sagt det bättre!



Niklas Wikegård

Såg ni Sportspegeln ikväll?

Om inte? se det! Niklas Wikegård kunde inte sagt det bättre än han gjorde angående de överdrivna rubrikerna om Nils Ekmans slashing igår.

Det har gått överstyr. Det har hänt grejer som är tio gånger värre än det här.

Kommentarer
Postat av: Viktor

Niclas Wikegård är ju dock tyvärr inte helt opartiskt i denna fråga. Men jag kan hålla med, det ska inte vara någon avstängning i månader.



Wikegård säger att han inte svingar mot huvudet, nää det gör han inte, han bara slår med klubban som en yxa utan att ens sikta vad jag tror men han kunde lika väll ha träffat han i huvudet.. Då tycker inte jag det redigt spelar någon roll var man träffar, man använder inte sin klubba på det sättet.



Sen så har ju bedömningsnivån på straffen iår varit som en jävla berg o dalbana. Vilket gör det förbannat svårt o sätta rimliga straff när man började med säsongen med väldigt mysko avstängningar. Vad jag tror man behöver, är riktlinjer för vad man ska få för vad. Ex. Crosscheking mot huvudet, 1-2 matcher. Tackling mot huvudet, 1-2 matcher osv.

Nu känns de mer som de bedömer straffet beroende på vem som gjort, vilket man också bör göra beroende på om det är en "återfallsförbrytare" eller inte.



Jävligt långt inlägg, ändå är de inte 1/10 del av vad som kan sägas om saken...

2010-11-29 @ 16:34:40
Postat av: Viktor

Läste precis att han nu blivit polisanmäld, idioti.. Nån dum gävlebo förmodligen som inte är insatt i hockey för ett öre. Sorgligt, hoppas Silfverberg gör det rätta att inte dra in polisen i detta...

2010-11-29 @ 16:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0