Timrås sista chans ikväll

Elitserien - omgång 50

Två av tre intressanta matcher ikväll
Kvällens matcher bjuder på hög dramatik. Det är krig i bottenskiktet ikväll. Väldigt viktiga poäng som står på spel och inget av lagen vill tappa minsta möjlighet till en så bra avslutning för att slippa negativt kval eller för att ta sig till slutspel.


Timrå - Modo Hockey

18.45

Timrå har en liten chans att fortfarande ta sig till slutspel. Man är åtta poäng ifrån den sista slutspelsplatsen. Vinst idag och så många poäng som möjligt samtidigt som Modo som ligger före Timrå förlorar sina matcher och Luleå eller Frölunda rasar ihop så kan det bli slutspel. En väldigt liten chans men den finns. Timrå tänker ta den och Modo som ligger före kommer jagas stenhårt ikväll.

Jag tror... däremot INTE att varken Modo eller Timrå tar sig till slutspel. Det kanske inte är kul att läsa om ni håller på något av lagen men så är sanningen. Det ska alldeles för mycket till för att det ska bli ändring. De åtta lagen som innehar slutspelsplats kommer det att bli.

Södertälje-Rögle
Livsviktig match för både dessa lagen med och detta är Rögles sista chans. SSK jagar febrilt för att undvika negatvit kval. Förlorar Rögle så är det kvalserien som gäller, vinner SSK så måste även Timrå förlora för att de ska ha en chans inför fortsättningen. Det är otroligt mycket som står på spel ikväll.

Luleå - Färjestad
Luleå innehar sista slutspelsplatsen på samma poäng som Frölunda men de kan känna sig rätt säkra. Färjestad kommer på besök och de har allt annat än toppform nu. 3-10 mot Modo senast är skrattretande roligt. Det blir inga såna siffror idag men ska bli intressant att se hur FBK agerar på isen idag. Luleå kommer köra från första nedsläpp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0