Måndag lika med SM-kvartsfinal 3

Elitserien - SM-slutspel 2009/2010
--------------------------------------


Brynäs-Djurgården
Läkerol Arena 19.00
(Se nästa inlägg)

Timrå-HV71

Kniven på strupen för Timrå som måste vinna för att ha en chans i detta slutspel. Man har inte haft marginalerna med sig efter två suddenförluster. Laget har gjort det bra och ändå hållt HV ganska kort. Dessvärre så har det vart domarinsatser som avgjort båda matcherna vilket är väldigt synd  på ett vis. Jag hoppas att spelarna själva får avgöra den här serien, HV har ett visst övertag och vinst idag så står HV minst med ett ben i en semifinal!


Frölunda-Linköping visas på

Linköpingsmålvakten Fredrik Norrena missar de tre kommande kvartsfinalerna och vilken fördel för Frölunda det kan vara. Norrena sänkte ju Jensa Karlsson senast men får nu ta sitt straff. Jag tycker personligen att det var ett rätt klantigt och onödigt påhopp som kan kosta Linköping en semifinalplats. MEN då krävs det att Frölunda vinner idag för sen väntar två raka bortamatcher i "Chokladkartongen" i Linköping.



Färjestad-Skellefteå visas på 

Färjestad är med i högsta grad i denna kvartsfinal efter att vunnit rättvist borta senast visserligen i sudden death men FBK var bättre än SAIK sett över hela matchen. De spelade tajt och smart, SAIK kom inte alls upp som man brukar. Matchen idag är en nyckelmatch för jag tror att det lag som vinner idag också går till semifinal. Hela hockeysverige med de s.k experterna dömde ut FBK efter förlusten i Karlstad i första kvartsfinalen men man ska tänka på att FBK har varit topp-tre hela säsongen och tappade mark endast nu i slutet. FBK ska inte underskattas.
Nyckelmatch ikväll. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0