Kvalserien: SSK på god väg mot Elitserien



Södertälje - Leksand 3-2
SSK drog det längre strået hemma mot publiklaget Leksand. Det var en jämn match men SSK var hela tiden steget före de blåvita. Det fortsätter att gå trögt för storsatsande Leksand. SSK vinner välförtjänt ikväll.


AIK - Rögle 2-3 efter förlängning
Pressade Rögle tog ledningen på Hovet men AIK kom tillbaka och kvitterade. AIK tog ledningen men Rögle kvitterade ganska omgående. Matchen var jämn och gick till sudden death. I förlängningen avgjorde Daniel Rahimi för ängelholmarna men då stormar Black Army-fans för att ta sig in i Rögles bås för att börja bråka.



Växjö - Almtuna 2-3 efter straffar
Almtuna har gått bra i inledningen med en seger och en strafförlust, och det var också uppsalalaget som började bäst i Lakerdome. Ledning med 0-1 efter första perioden. Lakers kom tillbaka i matchen och kvitterade. Lagen följdes åt i sista med varsitt mål och matchen gick till sudden death som blev mållös. På straffarna var det återigen Almtuna som tog kommandot och satte avgörande straffen. Två pinnar för Altmuna som definitivt är med i snacket om klivet upp. Växjö Lakers däremot behövde verkligen en seger men det ville sig inte riktigt ikväll heller. Chans till Elitserien ser jag som minimal för VLH.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0