Veckans kalkon: Henrik Rydström


Knip igen Rydström!

”Om du är fotbollsspelare och har en förmåga att tänka fyra tankar i följd så har du en fördel, för folk underskattar ju en”, säger Rydström i en intervju om schablonbilder.På frågan hur vanligt det är att Rydström och hans kompisar har den förmågan kommer sedan kängan:”Bland ishockeyspelare är det extremt ovanligt, vi fotbollsspelare ligger klart över det.”
Henrik Rydström, Kalmar FF


Alltså egentligen så hade jag inte tänkt bry om ett sånt sanslöst pinsamt uttalande av en av fotbollssveriges blogg-mediapajasar nummer ett. Det är ju inte första gången han släpper såna grodor över sina läppar. Han tror verkligen han är mucho macho den där Rydström. När det gäller huruvida intellegenta hockey och fotbollsspelare är så är det nog fifty-fifty eller så får man forska om det. Vad har han för belägg för sina uttalanden egentligen undrar jag. Man förstår ju att han kanske är mest ironisk men vill även ha publicitet och bli ännu större som personen Rydström. Jag tror han vill stå som en av fotbollens mest omtalade eller nåt.

...vilken PR-kupp...

Vilken sport som är störst av de båda idrotterna beror ju på vem du frågar, alltså kan man bara sia om det.
Men vad säger fansen? Jo, de väljer i s h o c k e y ! 2,3 miljoner såg högsta hockeyserien: Elitserien 2008-2009. Fotbollen något lägre 1,9 miljoner såg en halvtråkig och dålig allsvenska. - God Morgon Rydström!

och förresten kom inte och säg att Allsvenskan i fotboll är i närheten av ordet b r a. Det är konstaterat dåligt, riktigt dåligt. Jämfört med Champions League och Premier League så känns Allsvenskan som division 3 ungefär. 

Många hockeyspelare skulle nog gärna vilja möta han på isen likväl att utmana honom på fotbollsplanen, han menar ju på att han har en fördel på det gröna underlaget men kapa och sparka ner han på en fotbollsplan kan nog vilken idiot som helst om jag får använda uttrycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0