Fullsatt Läkerol Arena!

Elitserien - Omgång 42
 

Brynäs IF - Djurgårdens IF
Läkerol Arena 16.10 -OBS!-

Svårtippat
Det är ett fullsatt Läkerol Arena som väntar lagen i eftermiddag. Djurgården har svårt att vinna i Gävle. Brynäs är stabila hemma och har seriens bästa målvakt i Jakob Markström. Senast lagen möttes i "Tablettasken" så vann Brynäs. DIF har inte vunnit på fyra matcher i Gävle så statistiken talar emot. DIF gjorde en bra period mot Frölunda som räckte till seger. Spelet måste upp igen och DIF agerar som man inte är riktigt på hugget för tillfället. Är man inte på tårna när pucken släpps kan det bli en tung afton.

Läget i lagen: Hemmalaget Brynäs saknar Simon Bertilsson, Lars Jonsson, Petri Kokko och Sebastian Lauritzen. I Djurgården är läget samma som senast, Marcus Kruger, Mathias Tjärnqvist och Marcus Ragnarsson saknas i eftermiddag. Därför så ansluter Alexander Deilert och Henrik Eriksson till truppen och Stefan Ridderwall vaktar kassen.  

Övriga matcher:
Timrå-Skellefteå
Timrå kämpar febrilt för en slutspelsplats. SAIK är på relativt säker mark.

Södertälje-Luleå
Glöm slutspelet alla SSK-fans. Tror att Luleå vassa med bröderna Abbotts i laget vinner.

Färjestad-Linköping
FBK har värvat ytterligare spets i anfallet. Mikael Johansson vänder hem efter en misslyckad sejour i NHL och Montreal Canadiens

HV71-Rögle
Vad kan jumbolaget sätta emot serieledarna?

Kvällsmatchen 18.45
Frölunda-Modo

Indianerna får se upp,

Peter Forsberg spelar med Modo ikväll.
Foppa har gett klartecken efter värmningen nu på förmiddagen, Peter var med laget ner till Göteborg och körde för fullt fram till laget klev av vid tolvtiden nu. Grattis till alla som har biljett till matchen som äntligen får se Foppa med i Modo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0