KÄMPAAAAA TROJA!

Hockeyallsvenskan - Omgång 38

- Hett kronobergsderby i Hockeyallsvenskan ikväll -


  VS 

Sunnerbohov 19.00
Sänds på Viasat Hockey (-Skitkanal!) & S24.se (för 79 kr)



Lakejerna var på Trojas kansli inatt och lämnade en hälsning: för när kanslipersonalen kom till jobbet i morse hängde flaggor där med texten "Popcorn up your ass vol 2" samt "Hälsa Taif från oss". Detta är ju en helt okay nivå. Istället för massa slagord och tråkigheter


Upplagt för publikfest ikväll
Trojas rödvita krigare tar emot Växjö på hemmais ikväll. Revansch är att kräva. Lakers har varit numret större i tidigare möten där Troja inte riktigt har fått ordning på sitt spel. Ikväll bör man vara tokladdat och göra allt för att slå poplaget eller POPCORN-laget för att vara exakt. Växjö är bara ett lag med pengar på kontot men helt utan känsla och tradition. Men sanningen är den att Troja kommer få kämpa in i sista matchen för att försöka klara sig kvar i serien. Tre poäng mot Växjö ikväll skulle inte sitta helt fel och det ska tilläggas att det är toppen mot botten men i ett derby som detta så kan det vara motivationen som slår klass. Det kommer blir stenhårt när pucken släpps om en timme i ett kokande "Hov" ikväll.

Växjö kommer som serietrea och kommer ha ett stort följe av supportrar från staden. Lakejerna räknar med ett par hundra man minst, frågan är vilka som ska veckla ut en banderoll med något slags slagord ikväll. Måste säga att "Popcorn up your ass" var riktigt fyndigt faktiskt. Det brukar vara rätt snällt emellan klackarna men för varje match man möts så hårdnar det och rivaliteten blir allt starkare. Som det ska vara.

Tidigare möten denna säsongen
16/10-09 Troja/Ljungby-Växjö Lakers 1-4
10/11-09 Växjö Lakers - IF Troja/Ljungby 3-1



Mäktigt Troja intro även ikväll när dom ska KROSSA LAKERS!


Trojas kamplåt - riktigt bra!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

gött att lakers vinner ikväll ändå :)

2010-01-20 @ 18:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0