Hockeykortisar


Jimmie "Jimpa" Ölvestad firar 3-0 målet

Elitserien: Djurgården
slog enkelt Skellefteå igår på ett packat Hovet över 6000 personer igen, 4-0, och innehar en stabil tredjeplats förtillfället i Elitserien. Underbart! Hoppas nu att Mika Hannula kan stanna men allt tyder på att han försvinner utomlands till Ryssland. DIF har en bred trupp och inga pengar att erbjuda Mika. Järnkaminerna lyfter DIF en nivå hela tiden och gör ett enormt arbete för att stötta sitt lag. Sveriges bästa klack förstås!


Lee Goren: "Jag ska köra ner knytnäven i halsen på dig" inte så smart utspel av en icke så het amerikan i Färjestad. Där ska man nog passa sig för såna utspel annars blir man nog utkastad och utstött av Familjen Färjestad.



Östra Hockeytrean
Make Believes - RSK 3-3
RSK åkte till Linköping för match mot Make Believes. Vet inte vad de hade för lag och hur matchen var men 3-3 slutade det och RSK fick med sig en viktig pinne hem. Många bäckar små kan leda till nåt större kanske?

Eksjö-Wettern 1-5
Lenhovda-Virserum 6-7
Skillingaryd-HA74 2-7



JVM: Sveriges Småkronor kom undan med godkänt tack vare bronset mot Schweiz. 11-4, ketchupeffekten ordentligt. Känns väl ändå ok på ett sätt att förlora semin mot världsmästarna USA. Mren det svider enormt att det kunde vart ett svenskt guld. Sverige skulle slagit USA och det kommer svida ett tag till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0