Tajt match att vänta på Hovet

Elitserien - Omgång 41
Djurgårdens IF - Frölunda Indians HC
Hovet 19.00



Taggat Frölunda på besök

Det är ett stukat DIF, nere i svacka med två raka förluster, som tar emot ett Frölunda som inte heller gått som de har velat denna säsongen. DIF kommer från två raka förluster och med ett sämre spel. DIF måste upp ordentligt på tårna ikväll, samt att vara revanschsuget för att slå Indianerna från Göteborg ikväll. Jag vill se att DIF vill mer än vad de visat tidigare, annars kommer Frölunda att ta tag i det och då blir det svårt. Det har vart alldeles för blekt överlag i de senaste två-tre matcherna. Frölunda har inte vunnit mot Djurgården denna säsongen än men ju mer förluster desto närmare seger.

Läget i lagen:
I DIF saknas Marcus Kruger, Marcus Ragnarsson och Mathias Tjärnqvist, samtliga tre är borta fram till OS. Stefan Ridderwall vaktar kassen. I Frölunda så är det glädjande besked för laget och tränare Ulf Dahlén: centern Riku Hahl är tilbaka efter en lång skadefrånvaro, han är en viktig kugge för laget. I övrigt så är Andreas Karlsson borta sedan tidigare och i veckan fick Frölunda ett nytt namn på skadelistan i form av Carl Klingberg. Även Ville Mäntymaa saknas och Oscar Hedman är ett frågetecken, liksom Peter Andersson.


Kvällens huvudmatch på
18.45 HV71-Linköping

Södertälje-Färjestad
Luleå-Rögle

Modo-Timrå
Varför? Varför? Varför?...skriver media om att Foppa missar matchen ikväll. Det visste hela hockeysverige redan, vad ointressant liksom. Skriv om det den dag HAN SKA spela. Man orkar liksom inte höra det varje gång, det är inte bra för Modo eller honom heller. Låt Modo sköta sitt nu och skriv om det istället NÄR FOPPA ÄR MED!!. Nu får det snart vara nog med Foppa skadad missar matchen artiklar. Vem bryr sig undrar jag??

Skellefteå-Brynäs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0