Det är dags att prestera Leksand!

                
      Klassiska hockeyallsvenska Leksands IF

Det fona elitlaget numera bara allsvenskt sen våren 2005. Laget har gjort flertalet Återtåg som fullständigt spårat ut men i år gör man ett jätteförsök att ta sig tillbaka till Eliten igen. Leksand har öppnat feta plånboken och värvat en kanadensisk målvaktsflopp från NHL, och två finska hyfsade spelare till laget för att spetsa till laget så här bara dagar kvar till övergångsstoppet den 31 januari
Truppen och spelarmaterialet som tränare Leif "Strumpan" Strömberg bossar över denna säsongen är det mest stjärn- och rutinmässigt bästa laget som Leksand har ställt upp med i Hockeyallsvenskan.

...så det är DAGS ATT PRESTERA LEKSAND!

En sak bara, tar de inte klivet upp i Elitserien nu efter nästa kvalserie som spelas om ett par månader så går dom aldrig upp och det är årets flopp och totalmisslyckande helt klart. För jag tror inte de går upp i år heller..

Större chans att Mora fixar det
Tror till och med att det är större chans att Mora tar klivet upp, det verkar tyvärr vara mer ös i den klubben än i LIF. Mora klarar trycket i kvalserien, Leksand har ju en förmåga att totalt göra bort sig så fort det blir allvar. Mora verkar mer hungrigt att verkligen vilja ta klivet tillbaka upp i Elitserien.

Leksand tillhör Elitserien men det känns som de senast årens försök ändå inte känns som de verkligen vill ta klivet upp. Åtminstone inte på isen.

Sist men inte minst så tar Leksand tre enkla poäng mot jumbolaget Troja/Ljungby, det smärtar att skriva så men det finns inte annat än att Leksand ska vinna mot Troja. Enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0