Niklas Wikegård DO-anmäld??


Niklas Wikegård står för sina åsikter!

Kritiken från "Wiken"
har varit lika låg som hockeydamernas prestationer detta OS!

....jag förstår reaktionen på kritiken från herr Wikegård men titta på resultaten. Damkronorna sa att: "i år ska vi rå på Kanada i finalen", "vi har närmat oss Kanada".... men resultaten i OS har vart undermåliga. Sverige tog sig inte ens till finalen. De verkade tydligen inte förstå att de ska ta sig dit först innan de talar?! Visst damtjejerna ska spela bronsmatch mot Finland. Men alla vet att de inte har så mycket att komma med där heller. Inse fakta, Wikegård är alltid hård men rättvis sett ur hans ögon i sin kritik så vänj er tjejer! Men att anmäla han till DO är..att ta i för att vara snäll! visst hockeytjejerna har gått som tåget de senaste åren, men i år när det är OS har man inte lyckats och därmed får man ta kritik som alla andra lag! Vad är det som är konstigt? Ta åt er och ändra på det som gått fel i OS i stället.

Att gå till nån ombudsman för en sån här mindre grej ger inget OS-guld. Kom igen! Det tjänar ingenting till att dra han inför någon ombudsman. Alla vet att Niklas Wikegård står för sin sak och inte kommer ändra på vad han sagt eller tänkt. Bara så ni vet. Många röster i landet har höjts och missnöjet med att damhockeyn är en sport i OS. Jag tycker det är synd minst sagt om damhockeyn tas bort från de olympiska spelen men som det är nu så kan de lika gärna låta toppfyra-lagen spela varsin semi o final så är det klart sen. Just nu är det bara pinsamt att se 18-0 i en OS-match. Det är liksom inte normalt, i OS ska de bästa göra upp, inte ta med några blåbärsnationer som inte ens har skuggan av en chans. Då finns det nog tyvärr andra sporter som kan konkurrera och göra det bättre.

...skulle nu Damkronorna knipa bronset så har de kommit undan med blotta förskräckelsen med tanke på deras uttalade målsättning: - De skulle ta OS-guld enligt enda stjärnan i laget: målvakten Kim Martin.

Det är som Patrick Ekwall uttrycker det: This is my side of the case!

Kommentarer
Postat av: viktor

Det löjligaste med anmälningen var ju att den gjordes av spelarens mamma (?!) vafan man börjar ju undra om det är småflickor som spelar... hoppas verkligen inte emma nordin (spelaren?) stödjer anmälningen, spela en OS-tunering och inte kunna ta kritik ?? Skämmer ju ut damhockeyn mer än vad den redan är...

2010-02-26 @ 14:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0