Uppdaterat: Näst sista omgången innan OS - Foppa spelar!

Elitserien omgång 47



Djurgårdens IF - Modo Hockey
Hovet 18.30
Kvällsmatch sänds på 


"Cirkus Foppa med friends" på besök på Hovet
Den stora frågan först och främst är om Foppa kan spela eller inte för sin lillfingerskada? Hovet är utsålt sen länge och folk köade för biljett senast i går, ca 700 pers för att försöka få en biljett för att förmodligen få se Foppa. Utsåld arena för DIF Hockey för sjätte gången denna säsongen vilket är nytt klubbrekord. Fantastiskt roligt. DIF Hockey är på väg att lyfta från botten sakta men säkert.

Newsflash: PETER FORSBERG SPELAR, det är blev klart nu efter Modos förmiddagsvärmning nu på förmiddagen på Hovet

Kedjor:
21 Peter Forsberg
39 Per Svartvadet
36 Mats Zuccarello Aasen
(modohockey.se)

Läget i lagen: Hemmalaget Djurgården spelar med samma lag som senast, inga större förändringar, Marcus Krüger, Mathias Tjärnqvist och Christian Eklund är fortfarande skadade. Minus ikväll även på duktige Kristofer Ottosson, tvåmålsskytt senast, missar matchen, han utgick skadad senast mot FBK. Gustav Wesslau vaktar kassen. I gästande Modo handlar det om en spelare av största fokus, Peter Forsberg alltså ständigt denna Foppa. Han spelar vilket är glädjande besked efter Modos matchvärmning nu på lördagförmiddagen. Mycket folk som kommer till Hovet ikväll som räknade kallt att Foppa skulle spela för Modo ikväll. Roman Malek vaktar Modomålet

16.00
Frölunda-Färjestad
Derbymatch och räkna med tuff slutspelskänsla inför ett förhoppningsvis fullsatt Scandinavium, det var alldeles för längesedan nu för indianernas del. Publiken måste lyfta sitt lag om det ska bli slutspel. Tror det blir en match med mycket känslor det inget av lagen tänker vika sig. Frölunda vinner!

Rögle-Timrå
Otroligt viktig streckmatch. Rögle vann senast och kan ha fått luft under vingarna trots att man har långt upp men många bäckar små kan med lite flyt ge nåt positivt efter sista omgången men då måste man vinna ikväll igen. Timrå ses som bättre än Rögle men de har också chanser till att få en längre säsong eller ett hyfsat slut. Tar de hand om möjligheten?

17.00
Brynäs-Luleå

Här känns det som att Brynäs kan ta en trepoängare men Luleå ger sig inte och kommer stärkta av segern hemma mot Foppa och Modo där de fullständigt fick bort nr 21 ur matchen.

18.30
Det är två kvällsmatcher även denna lördag
Skellefteå-HV71
Formsvagt HV71 brukar ha svårt i Kraft Arena. Svårtippat tro? eller hemmavinst? svar efter 18 ikväll. Vissa HV-fans i min närhet är allt annat än nöjda med sitt lag för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0