Uppdaterad: Inför OS-kvartsfinalerna

O S  i  V a n c o u v e r  2 0 1 0  -  I s h o c k e y, h e r r a r
--------------------------------------------------------------


USA - Schweiz
Tid: 21.00
Kanal: SVT1


Kanske den roligaste matchen?
Matchen är avgjord på förhand, USA räknas som storfavorit men schweizarna ska inte underskattas någonstans. Jag ser USA som en outsider och frågan kvarstår: Hur långt ska det räcka?



Canada - Ryssland
Tid: 01.30
Kanal: SVT1

Drömfinalen spelas redan inatt!
De två storfavoriterna möts i en moralisk final. Drömmatch, giganternas kamp på förhand. Inatt spelas kanske den match som kan gå till historieböckerna som den bästa. Ryssland mot Canada. Det är oerhört svårt att säga vilka som kommer får lägga ner ikväll men jag tror på Ryssland och håller på Ryssland. Ett hel hockeystörd nation däremot kräver vinst, allt annat räknas som ett totalfiasko.

Denna matchen får inte missas av någon hockeyfantast så ställ klockan på 01.30 för då smäller det!



Tjeckien - Finland
Tid: 04.00
Kanal: SVT Kunskapskanalen

Svårtippat
Jag tror matchen avgörs i sudden eller på straffar. Att säga vem som vinner här är omöjligt. Båda lagen känns lika bra. Finland har vart hyfsade precis som tjeckerna. Finnarna gav inte allt mot Sverige så ska bli intressant att se om de har en växel till. Tjeckerna spelar alltid sitt spel och det är svårt för alla motståndare. Jaromir Jagr håller än och har vart lagets ledare så här långt i turneringen. Hoppas bara han kan spela inatt, det ryktades om en skada efter åttondelsfinalen när han utgick i tidigt i andra perioden mot Lettland.

VS    
Tre Kronor -
Slovakien
Tid: 06.00
Kanal: SVT2

Upp till bevis för våra Kronor!
Tidigt torsdagmorgon är det upp till bevis för vårt stjärnlag. Det blir första riktiga testet för nu är det vinna eller försvinna. Jag vågar inte tro nåt, vet inte var svenskarna står när de möter ett bra lag på andra sidan isen. Klart att man hoppas men som sagt. Jag vågar inte tippa nåt. Slovakien ska som vilket annat lag aldrig någonsin underskattas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0