UPPDATERAT: ÄNTLIGEN: Elitserien startar om igen



ELITSERIEN STARTAR OM MED FULL OMGÅNG!
-------------------------------------------------

Elitserien - Omgång 49


Djurgårdens IF - Södertälje SK
Hovet 16.00

Nu ska det avgöras! - 7 omgångar kvar
Klockan fyra i eftermiddag så släpps pucen i Elitserien igen. DIF startar om hemma på Hovet mot derbykollegan Södertälje SK. Det kommer bli en tuff match för båda lagen. Det har inte spelats en seriematch på 18 dagar så det blir en tuff omstart för alla lagen ikväll. DIF har spelat en match under uppehållet, mot Färjestad där man förlorade 3-4. Svårt att säga vad det betydde men förmodligen inte så mycket. Bättre att förlora i träningsmatcherna än när det verkligen gäller tänker jag. Under uppehållet så har alla spelare hunnit läka. Ändå så är det ett par frågetecken och man har kallat hem Alexander Deilert på backsidan inför dagens match.  

DIF spelar utan: Marcus Ragnarsson, Mike Zigomanis och Daniel Brodin tyvärr

Läget i lagen: I hemmalaget Djurgården: Mathias Tjärnqvist
som varit borta i tre månader är hel och frisk igen och är med ännu mer spelsugen än innan, skönt för "Tjärna Jr" behövs. Marcus Kruger missade sista månaden innan OS med och är också hel igen och han har saknats i det offensiva spelet. Marcus Ragnarsson är också läkt och kommer tillbaka, viktig kugge i försvarsspelet minst sagt med sin rutin och stabila backspel. Kristofer Ottosson skadade sig veckan innan OS med men är också tillbaka. Stefan Ridderwall vaktar kassen.

Gästerna Södertälje
mönstrar Riku Helenius i kassen. Man saknar Jiri Bicek, Björn Bjurling och Fredrik Svensson i dagens match. För SSK så är det kniven på strupen matcher av de sju matcher som återstår av serien. Laget är farligt nära kvalserien och har fem poäng upp till säker mark. Slutspel blir det inte för SSK så de har en fortsatt elitseriestatus att kämpa för.

Lördagens matcher
16.00

Djurgården - Södertälje
Skellefteå-Timrå
Rögle-HV71



18.30
Brynäs-Frölunda
18.30 Modo-Färjestad
18.30 Luleå-Linköping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0