KHL: Skandalscener!! 6,7 sekunder?! sen smäller det...igen

6,7 sekunder sen small det igen - Jag har aldrig sett något liknande!
Det ryska skandallaget Vitiaz Tjechov har gjort det igen och åter. I matchen mot Avangard Omsk tar det bara sex sekunder. Starka röster i Ryssland vill göra gällande att laget ska uteslutas ur ligan. För efter händelsen den 9 januari så bestämde KHL sig och gick ut och varnade laget: "EN gång till och ni åker ur ligan..." Men vad har hänt sedan dess? inte ett jota. KHL måste göra något för det här laget är inte med för att försöka vinna ligan eller trofén. De har slutat spela hockey och vill bara slåss och särskilt just när de möter Avangard Omsk. Alla fem mötena denna säsongen har urartat i jätteslagsmål.



Alltså jag har aldrig sett något liknande. Det är som taget ur hockeyklassikern Slapshot där det också blir slagsmål hela tiden, men det här är ju löjligt. Jag kan nog bara hålla med. Uteslut dom! Jag menar kolla på klippet. Alla fem spelarna ger sig på varsin direkt, de börjar buffla på direkt och sen smäller det. Till och med motståndarmålvakten får en spelare på sig direkt. Helt sjukt klipp detta faktiskt. Kolla in bråkstakarlagets tränare, han bara står där helt oberörd. Det verkar ju helknäppt. Eller?

Matchen då? jo den vann Avangard med 3-2 efter ett sent avgörande av landslagsforwarden Aleksandr Perezjogin

Kommentarer
Postat av: Viktor

Ren o skär idioti. Får hoppas KHL uppträder som en riktig liga och stänger av de värsta spelarana ev. hela laget resten av säsongen. Det 61an gör ser riktigt illa ut, fortsätter o mata slag när den andra spelaren ligger nere, usch fyfan.

2010-12-10 @ 20:11:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0