Rydaholms SK - HA74 1-7
0-3, 1-0, 0-4
Skott: 22-29 (11-14, 11-15, ?-?)

Värdelös start sänkte RSK...igen

RSK startar matchen med fjorton man i kvällens match och det är ju inte optimalt. Som inte det var nog så händer följande: 0-2 efter tre minuter och efter sju minuter står det osannolika 0-3 på tavlan. Det är svårt att vinna hockeymatcher om man ska starta så dåligt. Första perioden går helt till HA74 med en tidig ledning. RSK vaknar till och spelar upp sig mer och mer. RSK-keepern Daniel Färdigh får ingen rolig start i matchen men ju längre det går så spelar han upp sig och ser till att RSK håller sig kvar när spelet i den andra perioden. RSK rycker upp sig betydligt och lyckas få till en reducering till 1-3. RSK har kontakt och jobbar vidare på att man bara har två mål upp. HA74 styr ändå händelserna i matchen och i tredje orkar inte RSK stå emot. Gästerna gör tre mål och tar hem matchen till slut komfortabelt.

Bryt ihop ikväll boys - Diö borta på söndag!
-- Det är åter en värdelös start som sänker RSK...igen, man får jobba i motvind nästan från start och det orkar man inte riktigt. Men det är bara att bryta ihop ikväll och börja ladda imorgon igen för derbyt på söndag. Då väntar Diö Hockey borta och det brukar vara tuffa och roliga möten lagen emellan. RSK måste gaska upp sig och vi får hoppas att man får tillbaka ett par spelare så man orkar matchen igenom.