SM-Final #2: HV71 kräver revansch

SM-slutspelet 2009/2010
-----------------------------

SM-FINAL #2



HV71-Djurgårdens IF
Kinnarps Arena 16.00

Matchens sänds 15.30 på   och kan ses gratis på kanal5.se - webtv!




Ridderwall vaktar DIF-kassen
Idag väntar HV71 på sin hemmais och det är första matchen av tre på de fyra kommande finalmatcher i Jönköping. HV71 är ruskigt starka på hemmaplan och det kommer man dra stor fördel av. Det kommer bli en svår match för DIF, HV kommer tokköra från första nedsläpp till hundra procent. Mycket snack handlar om att Gustaf Wesslau inte spelar i eftermiddag då han missade förmiddagsvärmningen idag. Han stoppas av laget läkare och missar matchen helt. Ridderwall står och vi Djurgårdsanhängare får bara hoppas att han verkligen är bredd, dock är han ringrostig så det kommer bli riktigt tufft för Lill-Riddarn. Det känns som att det kommer bli en av de svårare matcher man spelat i Kinnarps Arena. Det gäller att DIF klarar stå emot inledningsvis och inte kommer i ett tidigt underläge. Det känns som en nyckel i matchen.

Läget i lagen: Lagen avslöjar inga skador utan det är locket på. Men vi vet att i HV-lägret är den enda osäkra Björn Melin som har en skadad axel och är oviss, f ö r m o d l i g e n spelar han inte. Stefan Liv vaktar hemmalagets kasse samt att laget är grymt revnachsugna efter förlusten senast.

I Djurgårdslägret så vet nu hela hockeysverige att Stefan Ridderwall står i eftermiddag. Det känns som en klar fördel för HV, med tanke på att Lill-Riddarn inte stått på alldeles för länge och kommer inte i hetluften direkt, värsta tänkbara scenario. Dessutom ingen rutin från SM-final. Dessutom tungt avbräck för backuppsättningen när Andreas Holmqvist besväras av en skada från dag till dag.

Kommentarer
Postat av: oskar

fast samtidigt tror jag att riddervall kan göra en kanon match..han har liksom inget att förlora..ingen räknar med att han ska göra en supermatch eftersom han inte har lirat på länge...nu kan han gå in och göra sin grej liksom..visst, det måste vara sjukt tungt att hoppa in under en sm-final, men vafan, tror han kan klara det...tippar på en minst lika rolig match som sist, fast vinst för hv med 5-3, i tom kasse

2010-04-17 @ 14:05:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0