Krönika: "Tankar inför kvällen och fortsättningen av semifinalerna"



Nervöst och ovisst i Globen ikväll
Ikväll är det match igen. Nervositeten är hög och känslan inför matchen är oviss. Det kändes som att LHC tog tillbaka kraften efter två raka förluster och nu känns det som att semin kan svänga! Detta trots att det väntar två raka hemmamatcher i Globen ikväll och imorgon. Marginalerna mellan lagen är inte stora. Match ett vann DIF rättvist på något sätt, match två ägde LHC till DIF fick sitt första mål och DIF lyckades vinna i sudden. Nu senast var det inget snack. LHC hade kniven på strupen och gick ut och spelade smart och vann helt rättvist. Matchen ikväll blir jobbigt nervös. Djurgården leder med en match men det kan svänga fort och jag är lite rädd för LHC. Får hoppas att DIF går ut och tar tag i matchen, att man går rakare på mål. Målskyttet måste bli bättre! Järnkaminerna kommer göra allt vad de kan för att få med den fullsatta Globen och höja sitt lag. LHC kommer spela snålt bakåt som man gjort och satsa på snabba spelvändningar. Inget av lagen har råd att sitta på fel sida isen heller. Globen är cirka 300 biljetter ifrån att bli utsåld ikväll så det kommer bli bra ös på läktarna.



HV71 blir finalklart imorgonkväll!!
HV71 leder sin semifinal med 2-1 i matcher lite oväntat. Efter första matchen snackades det om att det blir en enkel resa mot semifinal för HV men andra matchen i Jönköping så gav SAIK HV svar på tal. Nu senast var det även då SAIK som gick mot en ny seger men då klev Andreas Falk fram och både vände och avgjorde matchen. NU tror jag verkligen att HV71 blir finalklart imorgonkväll. Anledningen är att HV inte släpper en match till på hemmaplan. De vill bevisa att inget lag ska komma till Kinnarp och sno några poäng. Det blir tufft för SAIK ikväll och imorgon. De måste vinna t v å matcher i Jönköping för att sig till final. Mycket under och mirakulösa vändningar har förekommit men inte i detta fallet 

En annan tanke är som jag funderat över hela säsongen: Vilket lag ska stoppa HV71 från att vinna guldet? När dom är som bäst så är de bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0