Två svåra bortamatcher väntar DIF

Luleå borta ikväll för DIF


Luleå Hockey -Djurgårdens IF
Coop Arena 19.00

Två svåra bortamatcher för DIF väntar. Börjar med Luleå borta ikväll, kanske tuffaste matchen på programmet så här långt om man bortser från Frölunda borta som ändå blev en enkel seger till slut. Luleå är vassa i år och kommer nog vara bättre på hemmaisen än på mycket länge. Ledda av Bröderna Abbots och Karl Fabricius så kommer Luleå blir svårslaget i vinter. Visserligen har DIF tre raka segrar i Coop Arena men tror att det kan bli tufft att bibehålla den sviten ikväll

Läget i lagen:
Hemmalaget Luleå
 mönstrar Anders Nilsson med fortsatt förtroende i målet. Lagkapten Anders Burström är åter i spel och går in med Pär Ahlbrandt och Niklas Olausson.

Läget i Djurgården: DIF mönstrar samma lag som senast. Gustaf Wesslau i målet, Kristofer Ottosson saknas fortfarande. Det var en skön seger senast men spelmässigt var det inte bra alls. Man började piggt första 15 minuterna i första senast mot Linköping, men sen var det bara Linköping. Man måste upp ett snäpp igen, Man får inte fastna i egen zon för mycket för det straffar sig till slut. Det måste dom jobba bort och komma upp mer i banan, vinna mer puck. Mackan Nilson har vi inte sett mycket av faktiskt, men var bra mot LHC och säkert bara för att jag tyckte att han inte klivit fram innan. Vill dock se mer av Mathias Tjärnqvist som inte varit särskilt framträdande heller.
Gäller att vara med från början idag, Luleå kommer starta i en vansinnigt tempo.

Nedsläpp 19.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0