Andra raka förlusten för DIFBrynäs - Djurgården 3-1
0-0, 2-1, 1-0
Skott: 20-27 (6-7, 9-10, 5-10)
Mål:BIF: Juuso Hietanen, Mads Hansen & Stephen Dixon
Mål:DIF: Jakob Josefsson
Publik:

--------------------------------------------

Stephen Dixon avgjorde med sitt 3-1

Andra raka förlusten - Har svarta november redan börjat?
DIF vinner skotten men förlorar matchen. Jag satt och såg Frölunda-matchen med ett par kompisar men bläddrade över två gånger. Sa på skoj till Stoffe att undrar hur lång tid det tar innan Brynäs gör mål, det stod 0-0 en bit in på andra men vad händer? jo det går 30 sekunder sen gör Brynäs 1-0, okay bläddrar över till Frölunda matchen igen, ser att det blinkar 1-1 genom Jakob Josefsson, låter det gå en stund och bläddrar över till Brynäs-Djurgården igen, vad tror ni händer, Nicklas Danielsson drar på sig en utvisning och det går ca 50 sekunder så gör Brynäs 2-1 givetvis. Det är helt sjukt. Bläddrar över till Frölundmatchen igen och ser sen att Brynäs gör 3-1 i tredje. Det räcker för att tolka att DIF inte fick till det idag heller och man vann skotten så vet på ett ungefär hur det skulle kunna sett ut. DIF saknar MÅLSKYTTAR! det är för tama avslut och det håller inte. Det kanske lossnar snart men då kan det vara för sent kanske. Hoppas att DIF undersöker marknaden och kollar upp möjliga målskyttar för det behövs en i alla fall. Mardrömsmånaden november närmar sig för DIF och det känns som det kan bli en tung månad även år 2009.

DIF innehar nu sjunde placeringen men nu får man se till att inte trilla djupare.

----------------------------------------------------------
Skellefteå-Färjestad 0-4 (tips: 4-2)
SAIK var så bra enligt tidningen och de är svårslagna men så icke ikväll. Färjestad tog en ganska enkel seger borta mot SAIK. Kent McDonell två mål för FBK, släkten är som bekant värst. FBK börjar allt mer imponera

Timrå-Luleå 1-3 (tips: 2-4)
Kvällens grinigaste match med mycket bråk och många utvisningar. Efter en mållös första period så tog Luleå kommandot och släppte det aldrig sen. Luleå är bra i år. Mats Lavander är namnet för kvällen han gjorde tre mål i andra perioden.

Rögle-Linköping 1-5 (tips: 2-5)
Rögle kan inte vinna på hemmais. LHC vann ikväll komfortabelt till slut och ryckte i andra perioden. Rögle startade hyfsat i början av matchen men slarvade för mycket i sitt spel.

Södertälje-HV71 5-3 (tips: 1-4)
Kvällens skräll och med seriens konstigaste lag, De spelar sämre än Westbo Hockey på bortaplan och så går man och slår HV71 hemma ikväll. Blir inte klok på kringlorna men det kommer nog vara så här. SSK kommer vara bättre på hemmais. HV71 kom tillbaka och hade 3-3 innan Linus Videll sänkte dom med sitt 4-3 mål. 

Frölunda-Modo 4-2 (tips: 5-2)
Det blev seger till slut men det satt rätt hårt inne. Frölunda ägde första, Modo det bättre laget i andra och mycket Frölunda i sista gav till slut seger. Fredrik Pettersson åkte in 4-2 i tom kasse. Kollade på denna med ett par kompisar men det var en riktigt dålig match måste jag säga. Frölunda är inte sig likt. Ingen fart ingen teknik inget ös alls. De vann tack vare att Modo är riktigt dåliga. De kommer få en tuff vinter om det inte förändras.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dags för de flesta att inse att SSK är betydligt bättre än all skit de får ta. Framåt Sport!

2009-10-30 @ 12:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0