Division 3 Östra - omgång 12

VS

Rydaholms SK - Virserums SGF 6-8

Första perioden sänkte RSK
Det ville sig inte ikväll heller utan det blev förlust igen och det fortsätter gå tungt. Gästerna från Virserum hade sin enklaste period på bra länge när man i princip satte allt. 0-5 i baken efter första perioden knäcker nog de flesta lagen men RSK gav aldrig upp, man jobbade sig in i matchen och fick ett par mål och hade kontakt. I sista perioden var man nära, forcerade in 6-7 efter att satsat på sex utespelare men tyvärr räckte det inte ända fram. Gästerna avgör i tom kasse. Väldigt strongt att komma tillbaka och snudd på att nå oavgjort trots 0-5 efter första perioden. Som man avslutar matchen idag bör man tar med sig till nästa match. Det är inte kört förrän slutsignalen går.
I och med förlusten så parkerar RSK fortfarande i undre halvan av tabellen och det är inte okay. Man har ett bättre lag än förra säsongen men det har inte funkat alls. Får hoppas att skador och sjukdomarna ebbar ut så man kan spela ihop sig och börja avancera i tabellen. Det vänder snart.