Frölundas islossning - krossade SSK

Rögle-Luleå 3-6
Hemmasvaga Rögle mot ett Luleå på uppgång igen var en jämn historia där Luleå började bäst. Rögle kom tillbaka till 2-1 men Luleå vände tillbaka. Rögle jobbar på sin hemmastatistik och kvitterade omgående men Luleå är tillbaka i gammal god form och en gammal Rögle-spelare gör tre mål och ser till att hans Luleå får med sig tre poäng ifrån Ängelholm: 

Pär Ahlbrandt
 tremålsskytt för sitt Luleå ikväll varav 3-5 målet var en riktig hockeydelikatess

Linköping-HV71 5-2
Ett skadedrabbat HV kunde inte riktigt stå emot LHC och deras tjecker. HV var dock med bra i början och kvitterade till 1-1 men allt eftersom matchen gick så var det Hlavac och Hlinka som tog över matchen åt LHC. Två riktigt snygga mål när man gjorde 3-1 och 4-1. Efter det var HV ett slaget lag. Saknaden av Thörnberg och Voutilainen i HV:s vassa första line gjorde Johan Davidsson väldigt anonym ikväll i ett ganska tamt HV-lag ikväll. Visserligen kom ett ytterligare mål i spel fem mot fyra från HV:s sida och lite kontakt men så var det här med tjeckerna, Jan Hlavac hittar Daniel Fernholm som bryter in från kanten och gör 5-2. Tjeckerna ligger bakom fyra av de fem målen ikväll och då är det inte lätt att slå LHC. Stackars Mattias Tedenby i HV71 som fick en klubba på munnen igen och två tänder utslagna. Piggast i HV ikväll var helt klart Andre Pettersson som försökte och var pigg hela matchen.


Frölunda-Södertälje 6-1
Riktig islossning för Frölunda!
som rivstartade med 2-0 på de första fem minuterna.


Niklas Andersson, (hatobjektet för egen del) gör tre mål för Frölunda, på tiden för han har inte producerat alls som han bör så här långt. SSK, vad ska man säga om dom? De hade inte mycket att sätta emot och är klasser sämre än de flesta lagen i Elitserien och tror att de är en stark kandidat för Kvalserien om det ska fortsätta så här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0