Missade totalt...

...att det var Elitserien ikväll för att Djurgården inte spelade. Men så här gick det och det var ett par överraskande resultat

Linköping-Modo 4-3 efter förlängning
Modo blir allt bättre. Man ledde 0-1, tappade till 3-1 men kom tillbaka och Per-Åge Skröder kvitterade med minuten kvar. Tung förlust med en sekund kvar av sudden. Men Modo är på väg på rätt håll.

Timrå-Frölunda 4-3
Frölunda fick ta smällen för att Timrå torskade i Stockholm igår. Frölunda har en del att träna på under uppehållet. Spelet vill inte stämma ordentligt.

Skellefteå-Rögle 0-2
Men vad händer?? För efter att SAIK vunnit borta mot DIF för några dagar sen så blev dom uppskrivna mot skyarna och att de var Elitseriens näst bästa lag men nu var det tredje raka förlusten ikväll. Märkligt beteende. Rögle däremot är bättre på bortais än hemma. Tror att Rögle kan ställa till det om man bara börja vinna hemma med.

Brynäs-Färjestad 2-4
Räkna med Färjestad i år igen är mitt budskap. Trots 14! nya spelare så har man fått igång spelet och även trots att man saknar sin förstekeeper så går det rätt bra ändå. FBK har en vinnarkultur och står för kvalitet. Visserligen ett par riktiga bottennapp i serien så här långt men ändå är man tvåa och bara blott en seger efter serieledande HV71.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0