Superskönt Skellefteå!!! & HV71 också vidare...


HV71-Timrå 4-2
    
HV71 missar inte en sån här chans sa jag och det gjorde dom inte - *Palle du är skyldig mig en pizza* HV hade 3-0 och det såg avgjort ut men Timrå gav sig inte. två snabba i slutet fick hemmalaget att darra men Andreas Falk räddade kvällen för HV71 genom att göra 4-2 i tom kasse. Bara att lyfta på hatten för kyrkans vänner. Nu väntar Frölunda i semifinal.




SKRÄLLEN ALLA SNACKAR OM! SLUTSPELETS TREDJE LÄNGSTA MATCH GENOM TIDERNA

Linköping - Skellefteå
 2-3 efter förlängning i den sjätte!! perioden
LHC pallar trycket ikväll skrev jag tidigare ikväll men.......NEPP! tvärstopp! & Utslaget! av Skellefteå AIK som tar två segrar nere i Linköping, starkt riktigt starkt. Pressen att prestera blev nog för jobbigt för LHC på nåt sätt. Man dominerade stora delar av matchen och förlängningen men det blev inget avgörande i DEN TREDJE LÄNGSTA SLUTSPELSMATCHEN GENOM TIDERNA.

#9 Kimmo Koskenkorva har precis avgjort mot LHC i sjätte perioden
Kimmo Koskenkorva blev stor segerskytt när han på pass från Christian Söderström stänkte upp segerpucken över axeln på Mika Noronen i hemmakassen. Riktigt skoj för hockeysverige att det är ett icketopp-4 lag som går till semifinal. Nu väntar Färjestad och motståndet blir verkligen inte lättare för SAIK men räkna med en holmgång mot Karlstadlaget... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0