Kvartsfinal 6: Osannolikt HV71..Det finns bara inte...

Det står 3-3 i matcher
..............och jag hade fel (igen) men det bju´r jag på. Roligt att SAIK fixar en sjunde avgörande match i Chokladfabriken på måndag.

En skridskoskena är ju bra att ha... det är helt osannolikt..det finns inte

Timrå-HV71 2-3 efter förlängning
Timrå hade 2-0 efter första perioden och ett jätteläge att avgöra matchen i den andra perioden med spel i numerärt överläge nästa hela perioden men Stefan Liv storspelar och räddar kvar HV. Björn Melins psykologiska reducering inför den tredje perioden gav HV energi när Timrå backade hem. 2-2 pucken skulle komma men den var omdiskuterad innan klara tv-bilder visade att Mattias Tedenbys skott tog inneribban och i stolpen och ut. domaren visade att han skulle ringa vid nästa avblåsning när det hände, efter en lång överläggning med måldomaren så pekade domare Marcus Vinnerborg på mittpunkten och det var kvitterat.

Totalt osannolikt situation avgör matchen
I sudden vill båda lagen avgöra och det är bra tempo. Plötslig död brukar man säga om förlängning och det är precis vad som händer. Men men men men men.....alla HV71-fans.. turen är på ert lags sida ikväll det är ju bara att konstatera...eller?? skridskoskenan trillar bort från en Timråback..vad är oddsen????? det finns inte..... nåväl han trillar och HV får öppet mål mer eller mindre och Grillfors avgör. Det blev till ett av de värsta gratischanser flippermål jag någonsin skådat. Det finns bara inte och jag lider med Timrå och alla deras fans. HV71 har öppet mål i match 7.. och vägen mot semifinal är i stort sett klar. usch vad tråkigt....