Kvartsfinal 4 - FBK klart för semi. Underbart för Timrå och Skellefteå!


Färjestad-Brynäs 2-1
Färjestad vidare till semifinal med 4-0 i matcher!
Fyra raka och inget att snacka om. Grattis FBK till semifinalplatsen. Semester för ett Brynäs som inte hade tillräckligt att sätta emot seriesuveränen Färjestad. Jag säger bara Jonas "Väggen" Gustavsson, han kommer bära guld åt klubben - var så säker!


HV71-Timrå 1-2 efter sudden!
Timrå leder med 3-1 i matcher
SKRÄLLEN NR 1 IKVÄLL!! och jag älskar det! underbart!! Hoppas bara Timrå kan knyta ihop säcken antingen i morrn eller på lördag.

*****************************************************
Linköping-Skellefteå 0-3
ANDRA SKRÄLLEN IKVÄLL:
riktigt skoj att SAIK inte ger sig, klart inget av lagen vill ge sig men de som spelar borta idag och imorgon har en tuff uppgift.
*****************************************************


Frölunda-Luleå 5-1
Frölunda leder med 3-1 i matcher
Tyvärr tyvärr för Luleå så är det domaren som är i fokus och begår ett jättemisstag som, bara inte får hända i den första perioden i samband med Frölundas tre första mål, avgör i stort sett hela matchen. 3-0 och matchen är körd efter det. Synd för Luleå som har lite oflyt just nu. Nu blir det säsongens sista match imorgon i Scandinavium. Luleå lämnade in en protest omedelbart och svenska hockeyligan satt vid 22.30 ikvälll i krismöte. Tror inte det blir nåt omspel eller nåt men det är fruktansvärt synd att det händer. Det här avgör nog matchserien ikväll och Frölunda vinner imorgon och går vidare till semifinal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0