Kvartsfinal 3: Frölunda har fått flytet... (tyvärr)


Brynäs-Färjestad 0-4
Färjestad
har matchboll 3-0 i matcher
Färjestad säger jag bara. Vad ska stoppa dom? Ja inte Brynäs i alla fall, de räcker inte till utan är minst ett nummer för litet mot FBK.


Luleå-Frölunda 1-5
Frölunda
leder 2-1 i matcher
Frölunda har äckligt flyt ikväll, Luleå inte riktigt med från början. Nu tror jag att det tar det slut på torsdag för norrbottningarna. Två raka matcher i Scandinavium väntar inför 12044 åskådare blir näst intill omöjligt för Luleå. Frölunda har fått det där flytet som man behöver vilket kommer få dem att flippra ännu mer.


Skellefteå-Linköping 3-5
Linköping
leder 2-1 i matcher
Tajt match där SAIK vägrade ge sig från start men LHC är bra och speciellt deras tjecker. LHC vänder underläge 3-2 till 3-4 och håller undan i slutet. Nu blir det en riktigt svår upgift för SAIK att försöka ta en seger nere i "Chokladkartongen" på onsdag och torsdag 


Timrå-HV71 5-4

Timrå leder 2-1 i matcher
Öppet och jämnt som gav sudden death. HV71 kvitterade genom ÄckelThörnberg med 4.21 kvar. I förlängningen sköt sen Pär Styf en puck som fick mig att tänka på Vitryssland i OS i Lake Placid, Styf skjuter från mittlinjen och den tar på en klubba på vägen och går in bakom en ställd och minst sagt förvånad Stefan Liv i HV-målet - VILKEN TAVLA..ojoj...målet kom 13.45 in på förlängningen. Timrå räddade därmed en hemmamatch till den sjätte kvartsfinalen i och med segern idag. Nu är HV71 lite piskat att ta minst en seger på hemmaplan vilket jag tror de kommer göra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

säg inte äckelthörnberg ditt j-vla punghuvud... Avundsjuka rätt i ansiktet inte många som gör hatrick med den pressen!

2009-03-10 @ 22:16:35
Postat av: Johan.K

Kan väl hålla med om att Thörnberg inte riktigt är så äcklig, en stabil landslagsspelare men vad är det för jävla fjortisfasoner? Skriva massa skit anonymt - FEGT! att inte våga stå för vem du är. Läs inte bloggen om det inte passar.

2009-03-11 @ 08:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0