Kvalserien: SSK & Rögle mot Elitserien ändå


Leksand fick gruvlig revansch på Växjö

Växjö - Leksand 2-4

Snacka om ketchupeffekt av Leksand....och gonatt Växjö, fortsätt dröm om elitserien men det är bara blott en dröm. Visserligen reducerade man nu i andra men det här vänder dom inte. LIF hade koll i sista där Lakers bara tilläts göra ett reduceringsmål. Det lilla hopp lever för Leksand men för Lakers väntar nu bara ett par betydelselösa matcher dessvärre.


AIK tog en viktig seger!

AIK-Rögle 3-1

Gnaget vägrar ge sig och har rivstartat, kan bli svårt för Rögle att fixa elitserieplatsen ikväll. Rögle har reducerat i den andra men det är fortfarande en säker hemmaledning. Rögle pressade på i sista perioden men Gnagarna kämpade och slet och höll tillbaka Ängelholmarna. Hemmapubliken lyfte verkligen hemmalaget ikväll. AIK har en liten liten chans att nå elitserien men då måste SSK förlora resterande tre samtidigt som AIK vinner resten. Gnaget är 5 poäng efter Södertälje på andra plats.


SSK knep tre viktiga päng i Västerås

Västerås-Södertälje 1-4
SSK leder viktigt i ABB Arena. Mållös andra period. I sista spikade SSK resultatet med att göra 1-3 och 1-4. Vilka tavlor Johan Thalberg i VIK-kassen bjöd på. Det var nästan lite Johan "Honken" Holmqvist klass på tabbarna. Då vinner man verkligen inga matcher

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0