Sundlöv fick vad han förtjänade!


Mikael Sundlöv - "Helt oskyldig"?

De är alla kålsupare: Andreas Jämtin som slog. Sundlöv som retar upp folk som vanligt, och en materialare Mattias Pettersson som blandade sig i som tredje man. Sundlöv fick en smäll för att han började tjafsa med Jämtin, Pettersson gick in för att vara på Sundlövs sida givetvis. okay fine! men det har gått helt överstyr när Sundlöv gick till Polisen. Detta var i en ishockeyarena i samband med match..läste ni?: en I D R O T T S A R E N A med en spelare och en ledare. Där avgörs sånt, sen bara för att man får en välförtjänt smäll så ska man inte springa hem till mamma o pappa som är polis i detta fallet och lipa som Sundlöv gjort. Sundlöv spelar helt oskyldig som vanligt och menar att det var Jämtin som började...titta på tv-bilderna, Jämtin reagerar efter att man ser att Sundlöv säger något till honom. 

"Nu ska en civil domstol avgöra om en hockeyspelare är skyldig till misshandel eller inte i samband med en match"

Det här är så fel så det finns inte - för vad ger det för signal till övriga hockeysverige. Akta dig för att slåss eller vara för aggressiv, för du kan bli åtalad om din motståndare skvallrar". Det är verkligen dagisnivå på det i såna fall. Om Andreas blir fälld för misshandel nu.........för då hoppas jag han får ett riktigt tillfälle och slå Sundlöv på allvar en gång. DÅ kan vi snacka om misshandel. Nej men skämt åsido så det kan bara inte bli misshandel. De är lika skyldiga alla tre, det är så uppenbart så varför låta en domstol avgöra vad som är rätt eller fel om vad som hände i en hockeymatch?

Kommentera gärna för jag vet att det kommer bli ordentligt med delade meningar men jag anser att det här är inte rätt någonstans. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

yo tex



problemet är väl att hockeyspelare i mångt och mycket är som småungar. Du skriver att ett slagsmål är helt ok bara det är inne på en hockeyarena vet inte om jag fattat det rätt men det e väl inte hockeyns huvudsyfte eller? Varför ska hockeyspelare få göra saker som inte e accepterat någon annanstans i samhället eller i någon annan idrott, hade du exempelvis tyckt att en fight var okej i fotboll?



Ska man slåss får man dra sig mot kampsporterna, tycker våldet inom hockeyn gått över styr bra att det händer nåt så hockeyspelare får tänka till om vad de håller på med!



peace out

2009-06-25 @ 19:44:22
Postat av: Stockholm

det var jag stockholm som skrev ovanstående rader!

2009-06-25 @ 19:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0