Tre sköna poäng i Luleå ikväll!


Segervrål i Luleå!

Trots utvisning och insläppt mål i boxplay direkt i första perioden så reser sig DIF och tar hem sjätte raka segern mot Luleå, statistiken hade inte fel ikväll heller fast jag var skeptisk innan nedsläpp med tanke på skador och sjukdomar i DIF-lägret. Luleå har inte vunnit mot DIF sen den 27 november 2007!, och på de åtta senaste mötena så har Djurgården segrat i sju innan kvällens möte som nu alltså blev åtta av nio. Det är ju alltid trevligt. Vet inte men det känns som det var lite islossning ikväll och återigen men det måste vara så att Niklas Anger i sitt livs form, två viktiga mål ikväll och en av matchens lirare helt klart. Tim Eriksson tvåmålsskytt även han, verkar ha hittat formen, viktig kvittering som han lirkade in till 1-1 och sen yttterligare ett. Fredrik "Linkan" Bremberg bidrog med tre ytterst känsliga målgivande pass ikväll, vilka handleder den mannen har, är dock lite oförstående ´vad han sa till domare Thomas Andersson i slutsekunderna som gav Linkan 10 minuter?? Linkan är ju världens snällaste på isen. Men skitsamma DIF vinner och Stefan Ridderwall vinner matchen i allra högsta grad med sina 36 räddningar av 38 möjliga. DIF vinner matchen i andra när man går från 1-1 till 1-4 och släpper inte in Luleå i matchen efter det.

DIF är som sagt äckligt effektiva och gör 6 mål på 17 skott, hemmalaget sköt 38 men Ridderwall räddar ´ju 36 av dem, Lill-Riddarn vinner matchen åt Djurgården ikväll. Riktigt skönt med tre pinnar och i och med segern lämnade DIF jumboplatserna nu och klev upp på rätt sida strecket tillfälligt.

Nu suger vi på det här ikväll och laddar om för sexpoängsmatchen i "Proppskåpet" mot Timrå torsdag. Timrå som har vänt sin formkurva uppåt på sistone.



Slutresultaten ikväll
Luleå-Djurgården 2-6: DIF äckligt effektiva *underbart*

Färjestad-Brynäs 3-2: FBK tillät inte BIF mycket idag.

Skellefteå-Frölunda 5-3:
SAIK fortsatt starka hemma! - VF:s Ari Ahonen drömmer nog mardrömmar efter sin tavla ikväll......

Timrå-Modo 4-1: Modo trillade ner igen *we like*

Rögle-HV71 6-5: Rögle har flytet med sig, numera kan man visst sparka in pucken och få det godkänt av VIDEODOMAREN? Undrar vilken vinkel han ser med egentligen- HORRIBELT ATT GODKÄNNA MÅLET!

Kommentarer
Postat av: Jocke

Tyckte mig inte se någon kommentar om att kyrkans vänner slog dif för någon omgång sen , hur länga ska man vänta för att få läsa dina ord ........

ahha hoh ho hho ho .......akhhhh

2009-01-06 @ 11:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0