Totalfiasko i JVM-finalen...


Deppa ni bara..

De största förväntningarna någonsin på ett juniorlandslag i ishockey och allt såg så bra ut. Det gick som en dans fram till finalen. Där allt tog stopp. Totalfiasko. Våra svenska tidnigar skrev att guldet var klart redan innan matchen. Det skulle de aldrig skrivit...då blir det bara fiasko istället och det var precis vad som hände.

Inte blir det bättre av att domarna - fyra blinda och livrädda möss är med och åker på isen. Kanada har publiken, domarna och allt med sig vilket inte gör saken bättre. Kanada får 1-0 gratis när Sverige drar på sig en utvisning så på nåt vis var matchen död redan där. Fyra gånger kör kanadickerna på Sveriges målvakt utan att bli fällda, tur här att Jakob Markström inte blir skadad men det stinker nåt vansinnigt redan här. Kanada gör 2-0 i andra och Sverige kommer ingenstans, spelar nervöst och darrigt och Kanada vinner mer och mer på banan. I pausen tänker man ju att det här går aldrig, fanns ingen känsla av Småkronorna skulle vända det här. Gör Kanada 3:an direkt i tredje så stängs tv:n av och gonatt för min del..och vad händer. Sverige klantar ju till det nåt helt fantastiskt och 3-0 efter 20 sekunder i sista perioden. Ridå. Matchen totalkörd. Visserligen reducerade Sverige men man är aldrig ens nära och Kanada vinner rätt enkelt med 5-1. tomt. Fiasko. totalfiasko. Sverige kommer inte upp alls på hela matchen som tidigare i turneringen och viker ner sig ju längre matchen går tyvärr. Det gick inte att känna igen småkronorna och när Kanada har en egen regelbok och domare och 20000 fans i ryggen så går det inte att slå dem.

*Besvikelsen är enorm och man är förbannad på sättet som Sverige förlorar....därav att jag tycker det är ett praktfiasko på ett sätt. De skulle vinna guld men var inte ens nära när det gällde. därav Fiasko! enkelt..

**Det lär ju dröja några år innan det kommer en så här bra årskull, var så säker.

***JVM-Guld nästa år? haha GLÖM DET!

Kommentarer
Postat av: johanna

texas, gör ett träningsprogram till killarna, då kommer de tillbaka med mer kraft å styrka å spänst=)

2009-01-06 @ 20:09:49
URL: http://johannasamulesson.blogg.se/
Postat av: Laszlo

Hur i rumpvecket kan du kalla det för fiasko? Okej om det hade varit Kazakstans B-lag de mött och de hade gjort en Vitryssland och lobbat in ett par puckar förbi Laszlo Hhhhhhhhuet från omklädningsrummet. Men nu får du komma ner på jorden pojk, Wikegård framstår ju som en ödmjuk pensionär jämfört med dina sågningar. :o)

2009-01-07 @ 19:47:26
URL: http://blog.laszlo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0