Surt dagen efter segern mot LHC - domarskandal!

- Sveriges hockeydomare visar än en gång oerhörd låg nivå! -
----------------------------------------------------------------------------------------
Har inte hunnit sätta mig framför datorn förrns nu framåt kvällningen här för att blogga om gårdagen och dagens hockeyhändelser då jag har tentavecka denna veckan. Djurgården tog en skön femetta hemma mot Linköping. Dagens händelser har med gårdagen att göra, dels en domare och djurgårdens kapten Jimmie "Jimpa" Ölvestad.

Efter "slagsmålet" igår i matchen mellan DIF-Linköping så fick dessa två herrar matchstraff, idag kom disciplinnämdens beslut angående fortsatt bestraffning.

Jimmie Ölvestad - får en matchs avstängning? ? ?  
Andreas Pihl - frias och är spelklar?!?


Jimpa vansinnig av förklarliga skäl

"Jimpa"
får för att han slängde klubban när han blev avvisad av isen, och skriker några väl valda ord som domaren i det här fallet är helt befogad att höra, efter sitt matchstraff, ett horribelt matchstraff återigen det går inte komma ifrån...som domare Ulf Rådbjer tilldelar Jimmie. Det var en klar två minutare för Jimmie men så skulle det randerat utvisning på Micke Holmqvist för buttendingen som startar hela bråket och 2+2 eller matchstraff som det blev för svinet Andreas Pihl som slängde handskarna, och fortsatte slå sittandes över Jimpa som bara försvarade sig, då det var en regel innan att slängda handskar - automatisk avstängning till utredning gjorts...han F R I A S?? helt felaktigt och kan spela nästa match för LHC mot HV71 imorrn. Det är så låg domarnivå på vissa matcher så man undrar vad det är som pågår egentligen och vad de här s.k. domarna gör på isen. Jag hoppas verkligen inte Rådbjer får domarpipan som årets domare i år för den har han dessutom inte förtjänat.

"Kom inte och säg att stockholmslagen blir förfördelade av domarna för det är ren lögn"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inte nog med avstängningen så är Stefan Ridderwall skadad igen och beräknas bli borta i två veckor: En sträckning, baksida lår, hindrade honom från att fortsätta gårdagens match mot Linköping. Det innebär att DIF får lita på Gustaf Wesslau igen de närmaste matcherna och att juniormålvakten Tim Sandberg kliver upp igen som backup bakom Wesslau.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0