Inför: Linköping hemma


#13. Robin "Figge" Figren - en av dem som kliver fram ikväll?
Jahapp, nya tag för mitt bottengäng Djurgården. Nåväl ska försöka ha hakan lite uppåt, än är det inte kört. Det gäller att kriga , varje träning, varje byte, varje match nu ända in i kaklet så får vi se hur långt det räcker..

Det måste bli vinst ikväll...
- Vi skall göra det till ett litet helvete här och det skall inte vara roligt för dem att komma hit, säger Djurgårdstränare Tomas Montén som är riktigt revanschsugen efter Timråförlusten senast. Linköping hemma väntar på Hovet ikväll 19.00, Än så länge har vi ingen förlust på ordinarie tid mot LHC denna säsongen men peppar peppar..... En seger hemma och två oavgjorda men LHC som vinnare i en förlängning.
Det ser ljusare ut i DIF-truppen. Tränare Micke Johansson räknar med alla idag förutom Andreas Engqvist som är borta resten av säsongen utan att bli tjatig. Stefan Ridderwall får chansen i kassen igen, hoppas han börjar komma igång på allvar snart, det har gått 40 omgångar och han har inte vart så värst het än. DET ÄR DAGS IKVÄLL STEFFE!
Gästerna LHC kommer med Daniel "Hento" Henriksson i målet, Tomas Surovy missar matchen, skadad. Dessutom härjar influensa i laget, men de flesta ska kunna spela. Enda frågetecknet är det för busen Andreas Jämtin.

Den övriga matchen ikväll är förövrig viktig för båda lagen
Modo-Timrå: kamp om slutspelsplatsen här ordentligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0