Wikegård grillade Bengt-Åke i Hockeykväll igår


Wikegård ställde Bengt-Åke Gustavsson ordentligt mot väggen

Niklas Wikegård
fick nu chansen att säga vad han tänkte och tyckte rätt i ansiktet på en ansträngd och obekväm förbundskapten. Bengt-Åke Gustafsson hade svar på det mesta som Niklas frågade eller ifrågasatte i början men i slutet av programmet märktes det att han var minst sagt besvärad av Niklas väl genomtänkta frågor. Det var lite roligt för i början tittade eller talade inte Wikegård till Bengt-Åke utan bollade med programledaren Marie Lehmann som agerade lekledare eller nåt liknande. Tycker det var rätt av Wikegård att ställa Bengan mot väggen så man får höra lite vad som pågår eftersom Sverige är sämst i Euro Hockey League i år igen. Wikegård hade väldigt bra funderingar och mycket kände jag att det har han rätt i. Särskilt Bengans laguttagningar, coachning under match och så. Man vill ju se han elda på och var lite aktiv i båset och se coachning på isen under matcherna och särskilt när man ligger under vilket jag inte tycker Bengan alltid gör.

Det är inte konstigt att det gått dåligt i tidigare turneringar för trupperna har verkligen varit orutinerade och saknat spetskompetens. Det måste bli ändring på allt vad gäller landslaget i fortsättningen om statusen att spela i landslaget ska bli hög igen och att resultaten i turneringarna blir väldigt mycket bättre.

Det ska ju sägas att Bengan inte har nåt lätt jobb just nu när det går dåligt och det är problem varenda gång en landslagstrupp ska tas ut. Det är nyttigt att det kommer upp för det är mycket som måste tas upp till ytan för nånting måste göras åt Tre Kronors bleka insatser i de här s.k kalkonturneringarna som spelas ett par tre gånger per säsong. Det var inte mycket bilder eller reportage i Hockeykväll igår för det var verkligen dags för "Wikegård vs Bengt-Åke" live i TV.
Ni som inte sett programmet kan gå in på www.svt.se/hockeykvall. och se det där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0